Младият богаташ Рашед Саиф Беласа (16), отвори вратите на дома

...
Младият богаташ Рашед Саиф Беласа (16), отвори вратите на дома
Коментари Харесай

Най-богатият тинейджър в света има зоологическа градина, кецове за милиони долари и...

Младият паралия Рашед Саиф Беласа (16), отвори вратите на дома си в Обединените арабски емирства, с цел да покаже на всички лукса, в който живее.

Имението на неговото семейство е толкоз огромно, че би трябвало да употребяват колички за  голф, с цел да се придвижват из него. Те също по този начин имат частна зоологическа градина с към 500 животни. Много от тях са кръстени на международни звезди, които са идвали тук, като Марая Кери, Риана,Роналдо и други

Беласа се появи в шоуто на Чарли Лакстън " Най-странните къщи на света ", добавя Блиц. Епизодът е отдаден на дома на Беласа в Дубай. Този младеж постоянно се хвали с благосъстоянието си в Инстаграм - ксато се почне от скъпоценни коли до златни маратонки.

Той постоянно театралничи с лъвове, тигри и други екзотични животни. В шоуто той споделя, че би желал да се трансформира в почитан човек, сходно на татко си.
" Ние се грижим за нашите животни. В Кения видях гладни лъвове, тъй като ги хранят един път месечно, само че ние ги храним всеки ден ", изяснява детето.Също по този начин, Беласа се радва на скъпоценни маратонки и се допуска, че сбирката му коства милиони долари. Има цяла стая с разнообразни маратонки от разнообразни известни марки. Той също по този начин има кецовете, носени от футболиста Пол Погба, от които са създадени единствено 14 в целия свят.

За рождения си ден той получи " Ферари " на стойност повече от 200 000 $, макар че към момента не му е позволено да кара.
Беласа споделя, че доста звезди желаят да дойдат в къщата му, с цел да посетят зоологическата градина, само че от време на време му се постанова да им откаже.
" Понякога просто би трябвало да кажете " не ", нямам време и се изтощавам, споделя той.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР