Младият баща от София Иван Тодоров заминава за лечение в

...
Младият баща от София Иван Тодоров заминава за лечение в
Коментари Харесай

Блага вест! Иван Тодоров заминава за лечение в Истанбул

Младият татко от София Иван Тодоров отпътува за лекуване в Истанбул. 34-годишният футболист, който нашумя с присъединяване си в предаването „ Смени дамата “, се бори с подлата диагноза рак.
 Необходимата сума за лекуването му към този момент е събрана и след броени дни Иван отпътува за Турция, където ще бъде осъществена комплицирана интервенция, оповестява Bulnews.bg

Припомняме, че Иван Тодоров е диагностициран със недоброкачествен лейомиосарком на костта и меките тъкани на крайници. Той е изгубил и двамата си родители от тежката диагноза рак и в този момент дава всичко от себе си да победи в борбата с заболяването.
Вижте по какъв начин младият мъж благодари на всички, които са му помогнали досега, в персоналния си профил в обществената мрежа „ Facebook “:  

Здравейте другари,
Обръщам се към всеки един от вас с изключителна признателност за невероятната поддръжка, която ми оказахте през последните две седмици!!!
Истината е, че мъчно бих описал с думи всичко това, което преживяхме аз и моето семейство през тези дни!
Споделям с Вас този статус, с цел да ви опиша какво съумях да реализира, с помощта на вашата помощ!
През последните дни бях в Истанбул, с цел да ми бъдат извършени детайлни проучвания, резултатите от които за моя голяма наслада потвърдиха, че съм подготвен да ми направена неповторима по рода си и своята трудност интервенция на крайници.
И всичко това е единствено с помощта на вас, другари!
Без вашата духовна и материална поддръжка НИКОГА нямаше да мога да се оправя самичък!!!
Операцията е планувана за 11.12.2018 година (вторник) при един от най-хубавите онко ортопеди в международен мащаб проф. други Харзем Йозгер и неговия екип!
Стискайте ми палци да мина сполучливо през това тежко тестване! Ще нуждая се от вашатa религия и обич!
Поклон!



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР