Младият актьор Филип Буков е откраднал любимата си жена –

...
Младият актьор Филип Буков е откраднал любимата си жена –
Коментари Харесай

Актьорът Филип Буков предаде приятел - взе му гаджето

Младият артист Филип Буков е откраднал обичаната си жена – пиарката Ива, от непосредствен другар. Сексимволът на българското кино, който пожъна нов професионален триумф, измествайки сътрудника си Иво Аръков от шоуто на bTV " Животът по автентичен случай ", продължава настойчиво да крие детайлите в любовен проект, а причина за това е безапелационното предпочитание на дамата, да не попада под светлините на прожекторите.

Преди да срещне хубавицата, звездата от " Откраднат живот " и " Татковци " беседва с един от другарите си. Разпускайки по мъжки в столичен бар, те дискуритат апетитните мадами в близост и бурния нощен живот. Малко откакто Буков схваща, че неговият другар се е провалил в следващата свалка, стартира да се интересува – коя е дамата, обект на вниманието му.

Секунда по-късно дръзва да я заприказва. Тя го отряза с взор, а на идващия ден той намира профилите й в обществените мрежи и изпраща няколко известия, в загадка от компанията си. Когато отношеният им се задълбочават, намерено споделя, кое в действителност е момичето до него, издават осведомени пред " Галерия ".

" Действах противоположно на нейните упования, третирах я като другар дълго време. Тя е безмълвна мъчно се комуникира с нея. Отряза ме на първия диалог и това породи интереса ми. Всички способи, които прилагах, бяха да не я натискам, да не работя ", споделя наскоро чаровникът.

Първо научават неговите другари, а по-късно и фамилията му. Ива го среща с роднините си и назад – артистът я среща с най-близките до сърцето си хора, в това число и с няколко известни лица от българския шоубизнес. Това обаче не се нрави на девойката, която трие всичките си сметки в уебпространството, не разрешава му да загатва семейството й на дребния екран, а също по този начин – да написа за нея в Инстаграм и Facebook.

В началото той е леко шокиран, само че по-късно се окуражи да изживее приказката си до дъно. В разгара на лятото даже разгласява фотос, на които двамата театралничат с преплетени ръце, а нежната Ива гордо демонстрира хубав пръстен, евентуално годежен. Предположение, което Филип нито удостовери, нито отхвърли. Малцина знаят, че сватбата е тематика, която го блазни още от минали години. Най-дългата му връзка е осем лета. По това време е толкоз влюбен, че не желае да огледа друга жена.

" Тя живееше по график, организираше изцяло почивките ни ", разказва я той. За страдание, " обличайки се с искра " се отдалечава от избраницата си, тя избира почивката, а той адреналина от рисковите прекарвания. Напуска я, а по-късно издава, че стъпката му е била верен ход, отворила му куп порти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР