Младите връхчета на клонките се събират преди цъфтежа и се

...
Младите връхчета на клонките се събират преди цъфтежа и се
Коментари Харесай

Валят Навсякъде Около Нас, Но Кой Да Знае! Мощно Лекуват Туберкулоза, Ишиас, Камъни, Задух, Подагра, Хемороиди И Мн. Други!

Младите връхчета на клонките се събират преди цъфтежа и се употребяват с лечебна цел

1. Когато е налице чернодробно заболяване. Когато желаете да се предпазите от болести начерния дроб и жлъчката. Когато имате нужда да прочистите организма си:

В половин литър вода се поставят шепа борови връхчета и още толкоз сушена мащерка. Вари се на водна баня за към 20 минути. Пие се по половин чаша дневно, заран на гладно. Курс на лекуване – един месец.

2. Иглолистни „ витамини “

Внимателно измити борови връхчета се накъсват на дребни късчета и се покриват със захар в съответствие 1 към 4 в интерес на боровите връхчета. 2 супени лъжици от получената маса се изсипва в 4 чаши топла преварена вода и упорства за 3 дни. Прецежда се и се пие по 1/2 чаша заран и вечер, три или четири дни в седмицата.

Редовната приложимост на този иглолистен витаминен комплекс укрепва имунната система, покачва потентността при мъжете и стабилизира менструалния цикъл при дамите. Боровите връхчета имат антисептично, противовъзпалително и отхрачващо деяние, омекчава раздразнените лигавици, уголемява кръвоносните съдове и разтваря камъните в пикочния мехур. Те се употребяват вътрешно за лекуване на бронхити, ангина, туберкулоза, ишиас, камъни в бъбреците и пикочния мехур, зной, подагра, хемороиди, написа gvozdei. Външно се предлага за инхалации при зной и настинка, за бани против екземи, ревматизъм, обриви, лишеи по кожата. Смолата от борови връхчета може да се ползва за лекуване на белодробен цирей и хемороиди, а в случай че се смеси с мехлем по равни елементи се употребява за мазане на рани от протриване и циреи.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР