Младите волейболистки на ЦСКА спечелиха коледния турнир за Купа Иван

...
Младите волейболистки на ЦСКА спечелиха коледния турнир за Купа Иван
Коментари Харесай

ЦСКА спечели турнира за Купа Иван Николов 2017

Младите волейболистки на ЦСКА завоюваха коледния шампионат за Купа " Иван Николов " 2017, който бе за девойки до 15 години, и който се организира в залата на 81 СУ " Виктор Юго ".

На финала на конкуренцията армейките, водени от Мила Кьосева, надиграха Левски с 3:0 (28:26, 25:22, 25:17) и приключиха като победител, а " сините " останаха със сребърните оценки. Двубоят бе същинско " постоянно " дерби, като се игра пред цялостна зала, като над 150 фенове гледаха мача. С този триумф " алените " си връщат трофея след няколко годишно неявяване, откакто през 2016 години първенец стана отборът на Левски.

Въпреки тригеймовия триумф, успеха не пристигна елементарно за ЦСКА, а разногласието за Купата бе зрелищен, оспорван и динамичен. Първият гейм бе най-завързан, като се игра точка за точка. Волейболистките на ЦСКА демонстрираха по-голяма резистентност, като съумяха да го затворят, а в идващите две елементи бяха водещата фигура на полето. Левскарките се бориха до последно, само че не съумяха да създадат поврат и армейките се поздравиха с чиста победа.

В разногласието за трето място Марица надигра Звезди 94 с 3:0 гейма и завоюва бронзовите оценки.

Крайно класиране в шампионата за Купа " Иван Николов " 2017:
1. ЦСКА
2. Левски
3. Марица (Пловдив)
4. Звезди 94
5. ЦПВК
6. Казанлък
7. Локомотив 1929
8. Славия

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР