Младите таланти на Вокално студио Сгушена звездица“ се завърнаха от

...
Младите таланти на Вокално студио Сгушена звездица“ се завърнаха от
Коментари Харесай

Талантливите деца от Сгушена звездица в Петрич с голямо признание и награди от фестивал в Италия

Младите гении на Вокално студио „ Сгушена звездица “ се завърнаха от Италия след една седмица, побрала в себе си вълненията от срещата с красивия Рим, от прекарването да пеят на сцената на интернационалния фестивал на изкуствата CREATIVITA SENZA FRONRIERE/Творчество без граници - 31 юли – 5 август/, от признанието на многочислената аудитория и на журито и насладата и гордостта от влиятелните награди, с които бяха отличени!

Във фестивала взеха присъединяване деца и младежи от 17 страни. Представителите на „ Сгушена звездица “ в конкурсната стратегия на фестивала бяха Златка Граматикова, Крум Крумов, Добринка Бацанова, Симон Павлова, Теа Павлова, Кристина Йосифовска и Захария Бързакова, реализатори, които с всяко излизане на сцената декларират обичта си към музиката и своя артистичен и вокален гений. В Рим те доста бързо се трансфораха в безспорни любимци на всички и осъществяванията на всеки от тях бяха последвани от продължителните овации на публиката и журито.

Представителите на журито особено поздравиха нашите реализатори за цялостното им впечатляващо показване, композиция от вокално майсторство, артистичност, емоционалност и умеене да се поддържа връзка с публиката! Наградите, които получиха по време на Гала концерта на фестивала, бяха: Гран При за Крум Крумов – осъществяването му на песента „ When a Man Loves a Woman “ изправи на крайници всички в залата,

Три първи награди за Захария Бързакова, Добринка Бацанова и дуета Златка Граматикова и Крум Крумов, Три втори награди за Симон Павлова, Теа Павлова и Златка Граматикова и една Трета премия за Кристина Йосифовска.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР