Младите специалисти Данаил Иванов и Григор Гутев ще бъдат част

...
Младите специалисти Данаил Иванов и Григор Гутев ще бъдат част
Коментари Харесай

Стана ясен щабът, с който ще работи Елин Топузаков в Левски

Младите експерти Данаил Иванов и Григор Гутев ще бъдат част от треньорския щаб на краткотрайния ментор на Левски Елин Топузаков, стана ясно по-рано през днешния ден.

Иванов и Гутев понастоящем работят в академията на " сините ", а също по този начин са и преподаватели и в Националната спортна академия (НСА).

Данаил Иванов досега работи в школата на Левски, където води юношите (младша възраст) в Елитната група до 17 години. Той е роден през 1988-а година. Продукт е на " синята академия ", а кариерата му като футболист минава през Струмска Слава, Белите орли, Рилски състезател, Сливнишки воин, Хебър и Велбъжд Кюстендил.

Григор Гутев е от Габрово, експерт е по лека атлетика, само че в последните години е един от най-прогресиращите млади експерти по футболен фитнес. Именно поради тези му качества е притеглен да развива младите гении в Левски. Работата му е чудесно позната на Топузаков, което е и причина да го вземе в щаба си.

Освен тях двамата част от екипа на Топузаков ще бъде и Божидар Митрев, който ще продължи да извършва ролята на треньор на вратарите. Митрев заемаше този пост и при предходния старши треньор на Левски Станимир Стоилов.

Припомняме ви, че Стоилов си потегли от " Синия клуб " предходната събота след триумфа с 1:0 против Локомотив София в среща от Първа лига, като повода за раздялата му с Левски, по негови думи, беше " методът на ръководство на клуба ".

Временно ролята на негов заместител ще извършва Елин Топузаков, който досега водеше втория тим на Левски и юношите (старша възраст). Бившият защитник застава за трети път като ментор на първия тим, откакто беше краткотрайно отпред през 2014-а година, а през сезон 2016/17 беше назначен и за старши треньор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР