Младите социалисти от столицата показаха истината за града в изложбата

...
Младите социалисти от столицата показаха истината за града в изложбата
Коментари Харесай

Младите столични социалисти показаха истината за града в изложбата „София на две скорости“


Младите социалисти от столицата демонстрираха истината за града в изложбата „ София на две скорости “. Събитието беше във връзка празника на София - 17-и септември. Снимките бяха подредени на изхода на метростанция " Сердика " от страната на Министерството на здравеопазването. На откриването на изложбата участваха водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов, заместник-председателят на СОС от Българска социалистическа партия Милка Христова, народните представители Христо Проданов и Николай Цонков и общинските съветници Борис Цветков и Николай Николов, както и ръководителят на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия Николай Бериевски.

“Нека не вършим софиянци заложници на предизборните акции и пиара с лентичките, прикани Калоян Паргов. - На тържествената сесия в Столичния общински съвет пожелах всички дружно да работим, с цел да преодолеем диспропорциите в града. За да няма разлика сред красивия център и забравените крайни квартали “.

Председателят на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в София Петко Димитров пък разкри, че изложбата ще бъде обогатявана и разширявана с нови фотоси, които да демонстрират разликите в града ни. „ Планираме тази галерия да обиколи всички квартали на София, с цел да покаже каква е истината, сподели Петко Димитров. - Със сигурност ръководещите би трябвало да се грижат за всички квартали на София по този начин, както го вършат за центъра. В тази връзка е и нашата акцията, която с младежите от Българска социалистическа партия – София подехме. Казва се „ 24 по 24 “. За 24 месеца ще обиколим всички 24 региона на града. Ще вършим разнообразни събития, ще се срещаме с жителите, с цел да чуем проблемите им. А по-късно ще се опитаме да ги позволяваме един по един с нашите общински съветници “.

„ Една от фотосите в изложбата демонстрира улицата, на която пребивавам, сподели Надежда Мидюрова, заместник-председател на МО на Българска социалистическа партия - София. - Намира се в квартал „ Овча купел “. Няма асфалт, има тиня, локви, дупки. Непроходима е. При всеки дъжд гаражите се наводняват, майките с детски колички не могат да минават по нея, да не приказваме за хора с инвалидни колички. Пускали сме голям брой тъжби до общината, само че последно ни обясниха, че попадаме в зоната на „ Западната дъга “ и нашата улица ще бъде ремонтирана, когато има изясненост за нейното разширение. Дотогава от общината можели единствено да поддържат „ естествен достъп “ до улицата. В същото време и аз, а и всички съседи, плащаме налози, с цел да живеем в европейска столица. Не може ръководещите в Столична община да заблуждават хората с красивия център и да настояват, че всичко е наред. София е с две лица и това е огромното двуличие на ръководещите в града ни в последните 10 години “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР