Младите мъже се оплакват, че получават твърдемногосекс и недостатъчнопрегръдки, твърдят

...
Младите мъже се оплакват, че получават твърдемногосекс и недостатъчнопрегръдки, твърдят
Коментари Харесай

Младите мъже се оплакват от твърде много секс и недостатъчно прегръдки

Младите мъже се оплакват, че получават прекомерно доста секс и незадоволително обятия , настояват английски експерти, представени от в. " Дейли остарял ".

Съвременните представители на мощния пол обезверено копнеят за романтика и качествено време, прекарано в дамска компания, вместо за " непрекъснат екшън " в спалнята.

Според Мартин Добни и психолога Джон Бари - създатели на отчета " Мъжествеността на Хари " в границите на огромно изследване на лондонския Юнивърсити колидж, мъжете лелеят за прегръдка или разходка в парка с дамата на сърцето , вместо просто да се отдават на интимни пристрастености.

" Бяхме изумени. Съвременните млади мъже имат своите паники. Самотата ги тормози също толкоз, колкото и дамите. Вярвате или не, а на представителите на по-старото потомство това може да се стори напълно непознато, само че днешните млади мъже се оплакват, че получават прекалено много секс. В наши дни половият акт е леснодостъпен - постоянно напряко пристъпваме към " екшъна ", без преди този момент да хапнем пица или да изпием чаша вино ", споделя Мартин Добни.

Специалистите допълват, че уеб страниците за запознанства извънредно улесняват половите контакти .

" Случвало се е мъже да ни споделят, че по време на среща дамите им са " ровичкали " в сходни уеб сайтове " , добавя Добни. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР