Младите мъже се оплакват, че получават твърде много секс и

...
Младите мъже се оплакват, че получават твърде много секс и
Коментари Харесай

Младите мъже се оплакват от твърде много секс, искали романтика

Младите мъже се оплакват, че получават прекалено много секс и незадоволително обятия, настояват английски експерти, представени от в. "Дейли остарял ".
Съвременните представители на мощния пол обезверено копнеят за романтика и качествено време, прекарано в дамска компания, вместо за "постоянен екшън " в спалнята.
Според Мартин Добни и психолога Джон Бари - създатели на отчета "Мъжествеността на Хари " в границите на огромно изследване на лондонския Юнивърсити колидж, мъжете лелеят за прегръдка или разходка в парка с дамата на сърцето, вместо просто да се отдават на интимни пристрастености.
"Бяхме изумени. Съвременните млади мъже имат своите паники. Самотата ги тормози също толкоз, колкото и дамите. Вярвате или не, а на представителите на по-старото потомство това може да се стори напълно непознато, само че днешните млади мъже се оплакват, че получават прекалено много секс. В наши дни половият акт е леснодостъпен - постоянно напряко пристъпваме към "екшъна ", без преди този момент да хапнем пица или да изпием чаша вино ", споделя Мартин Добни.
Специалистите допълват, че уеб страниците за запознанства извънредно улесняват половите контакти.
"Случвало се е мъже да ни споделят, че по време на среща дамите им са "ровичкали " в сходни уеб сайтове ", добавя Добни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР