Младите хора в това НС нямат опит. Това може и

...
Младите хора в това НС нямат опит. Това може и
Коментари Харесай

Нинова смълча НС: Такова разрушително политическо озверяване, каквото се случва сега, не съм виждала

Младите хора в това Народно събрание нямат опит. Това може и да е проблем, само че е и плюс в някаква степен, тъй като не носят негативите.

Това съобщи от парламентарната естрада министърът на стопанската система Корнелия Нинова.

„ Искам обаче аз да ви поговоря от позицията на опита, базирайки се на една остаряла бг сентенция – не питай старило, питай теглило “, сподели тя.

„ Цял ден се приказва за задкулисие, мафия и битката с тях. Била съм народен представител и сме водили яростни борби със задкулисието и господин Борисов. Опитаха да ни купуват, омаскаряваха ни. На мен ми правеха три пъти вътешнопартиен прелом. Всичко съм изпитала от задкулисието “, изясни тя, написа БЛИЦ.

„ Това бяха доста тежки 5-6 години на съпротива и ние издържахме, не се продадохме и не се предадохме тогава и по тази причина продължаваме и през днешния ден в държавното управление на Кирил Петков, тъй като от години водим тази борба. Имаме цел, имаме и съидейници “, безапелационна бе министърката на стопанската система.

„ Виждали сме доста тежки подиуми в тази зала, само че такова разрушително политическо озверяване, каквото се случва в последните дни, не съм виждала Разрушително, без грам мисъл, по какъв начин ще изкараме идващите дни, есента, зимата “, сподели тя.

„ Рушите, а няма опция. „ “Възраждане “, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Има Такъв Народ, това ли ли е изборът и алтернативата “, запита Нинова.

По думите й, това което през днешния ден се задава на хоризонта като различна коалиция няма нито кардинална, нито ценностна стойност. Тя запита по какъв начин се съчетава желанието за овакантяване на НАТО и Европейски Съюз от „ Възраждане “ с проатлантическата устременост на Движение за права и свободи.

Нинова разясни, че леви и десни са се събрали поради общата цел – разгромът на задкулисието. „ Това ни сплоти преди месеци, това ни държи и в този момент дружно и ще ни държи и отсега нататък. Мафия и задкулисието имат единствено една идеология – пари “, сподели тя.

Според нея тематиката с оставката на Минчев е политическа.

„ Македония не е тематика – тя беше изкуствено повдигната и поддържана, с цел да се даде родолюбив привкус от хора, които желаят да крадат непрекъснато “, отсече Нинова.

Тя изясни, че РСМ не е била тематика, тъй като още първоначално е декларирана като алена линия:

„ Ние не бихме разрешили да се вдигне ветото, без да се изпълнят уговорките по контракта. Това нямаше по какъв начин да се случи, тематиката е използвана и се злоуптребява просто с патриотичните усеща на българите “, сподели Нинова.

По думите й тематиката през днешния ден е „ задкулисие против правила и ред, обири против правдивост, нелегално обогатяване на една клика против приходите на хората, опазването на здравето и обективна правосъдна система “, сподели тя.

"Постът за ръководител на Народното събрание ми бе препоръчан през 2017 година от Бойко Борисов. Този пост се търгува оттогава, с цел да няма съпротива ", сподели тя.

"Постовете не са власт, пари, коли и облаги. Постовете са лостове за смяна. Може да ни нападат, да смъкват господин Минчев. Важно е да продължаваме, не се опасявайте,не се поддавайте ", прикани Нинова и приключи, че народът ще реши кой е крив и кой е прав в тази борба.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР