Младите хора в Германия все по-често избягват алкохола на първа

...
Младите хора в Германия все по-често избягват алкохола на първа
Коментари Харесай

Тиндър изследва, че германците избягват алкохола на първа среща

Младите хора в Германия все по-често заобикалят алкохола на първа среща и избират да отидат на културна демонстрация или активност навън, вместо да вечерят в ресторант. Това демонстрира годишен отчет на мобилното приложение за срещи " Тиндър ", съобщи ДПА.

Все по-често в приложението се загатват думи като " пикник ", " караоке " или " музеи " в профилите на потребителите от 18 до 25-годишна възраст. " Класическите вечери в заведения за хранене и даже алкохолът не са на дневен ред ", се споделя в отчета. Седемдесет и два % от потребителите споделят, че пият единствено от време на време или въобще не пият, когато отидат на среща.

Според компанията младежите отдават все по-голямо значение на публичните и политическите възгледи на евентуалните си сътрудници. Теми като климатичните промени, цените на комуналните услуги, феминизмът и психическото здраве са измежду най-споменаваните ползи тази година.

За задачите на изследването са били оценени профилите на всички хора от 18 до 25 години. Това е най-голямата група консуматори - съвсем половината от всички хора, употребяващи приложението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР