Младите хора ни извадиха от апатията, събудиха се и казаха

...
Младите хора ни извадиха от апатията, събудиха се и казаха
Коментари Харесай

Румен Радев: Премиерът е давал поръчки за милиарди на Шиши. Единственият изход е оставка

Младите хора ни извадиха от апатията, разсъниха се и споделиха " Мутрите вън! ". Младите хора ни върнаха вярата, тъй като към този момент не търпят мизерията и корупцията. Те желаят да изгонят мафията от властта и прокуратурата. Няма никакъв смисъл кабинетът да се хвали и да се инати самичък пред огледалото ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Пловдив. Под тепетата президентът се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „ Проф. Асен Диамандиев “.

Аз нито познавам този " Шиши ", нито Доган, нито Божков, само че различен е давал. В случая министър председателят, големи публични поръчки за милиарди таман на " Шиши ". Друг е пушил пури, различен е раздавал банки. Така че, който е имал алъш-вериш с този трик в този момент ще би трябвало да си носи следствията. Това сподели президентът Румен Радев по отношение на обвиняванията, че служебното му държавно управление е основано от " Шиши ".

" Хората по тази причина са на улиците. Протестът не е обществен, не мога да кажа, че е политически. Той е честен, за морал в ръководството, политиката, за метода на ръководство в страната ", сподели още Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР