Младите български боксьори бяха посрещнати с Българи, юнаци!“ при завръщането

...
Младите български боксьори бяха посрещнати с Българи, юнаци!“ при завръщането
Коментари Харесай

Посрещане на медалистите от европейското за юноши

Младите български боксьори бяха посрещнати с „ Българи, юнаци! “ при завръщането си от европейското състезание за юноши в Анапа, Русия. Там нашите завоюваха 3 златни и 1 сребърен орден и се подредиха на трето място в отборното класиране по народи.

На летище София се бяха събрали близки и родственици на националите, които ги посрещнаха с радостни възгласи, а от федерация бяха подготвили специфични букети за медалистите и треньорите.

Радослав Росенов (46 кг), Емирджан Мехмед (63 кг) и Уилям Чолов (66 кг) демонстрираха златните си медали, а Ясен Радев (52 кг) – сребърния.

„ Доволен съм от представянето на момчетата. Станахме трети в Европа освен това с повърхностен тим. Съжалявам обаче, че с медали можеха да се върнат още трима, само че съдиите им дадоха загуби с по 2:3 на четвъртфиналите. Благодаря на Българската федерация по бокс за поддръжката, без която нямаше да стигнем до тук.

Смятам, че тези момчета са бъдещето на българския бокс и би трябвало да поставим старания да ги съхраним за спорта “, разяснява националният треньор Борислав Георгиев.

Всичките ни медалисти показаха убеденост, че ще продължат с бокса и оповестиха, че триумфите ги стимулират и задължават още повече.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР