Млади предприемачи предлагат космически екскурзии по време на изложението на

...
Млади предприемачи предлагат космически екскурзии по време на изложението на
Коментари Харесай

Екскурзии в Космоса предлагат млади предприемачи на ТФ ФЕСТ 2019

Млади бизнесмени оферират галактически екскурзии по време на ревюто на учебно-тренировъчните компании ТФ ФЕСТ 2019. Това е една от новостите на форума, който се организира на 18 и 19 април в Международен панаир Пловдив. Участниците са над 800 от седем страни: България, Албания, Армения, Македония, Молдова, Румъния и Сърбия.
117 образователни предприятия към междинни и висши учебни заведения, бизнес и неправителствени организации се включиха в 22-ото издание на ТФ ФЕСТ. Изложителите осъществяващи активност в разнообразни сфери: финанси и застраховане; козметика, бижута и облекла; храни и напитки; дарове и сувенири; образуване на събития и туризъм; реклама; осведомителни технологии и техника; коли и транспорт; обучение и други. За първи път се показват и подготвителни компании от дребни обитаеми места.
Една от новостите, презентирани на ТФ ФЕСТ 2019, е лятното европейско учебно заведение „ Плюс ". Идеята на новаторския план е да предложи просветителни занимания на български и британски език, завършения и спорт за деца на възраст от 6 до 10 години. Те ще получат познания в разнообразни тематични области и ще се забавляват. Училището ще действа от 1 юни до 10 септември в Европейското висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт-Пловдив, което сътвори първата в България подготвителна данъчна организация.


Образователни услуги, измежду които образование по китайски език и диетология, предлага и образователното предприятия „ За бъдещето " с упоритостта да приготвя водачи. Много гости притегля атрактивният щанд на подготвителна компания, чийто екип се е заел да съчетае опазване на традициите с туризма, като дава благоприятни условия за отдих в комплекс от шест реставрирани селски къщи. Младите бизнесмени от „ Гранд роял " търгуват с полускъпоценни камъни и произведения от тях, а щандът им е съвършен до последния подробност, в това число защита. Смарт технологиите са въодушевили доста от участниците, по тази причина вършат вложения в тях. Изложителите показват артикули и услуги в необятен набор от сектори, само че с обща наклонност - да показват изобретателното мислене на младежите.
Учебните предприятия са забавен и потребен способ да задържим децата в учебно заведение, да ги подготвим по-добре за тяхната професионална реализация, съобщи Дария Маврудиева, шеф на Центъра за учебно-тренировъчни компании към Министерството на образованието и науката, който е уредник на ревюто „ Млад бизнесмен ". Участниците в него демонстрират своите компетентности в действителна бизнес среда, като водят договаряния, подписват покупко-продажби, презентират артикули и услуги, фиктивни са единствено разплащанията, добави тя. В програмата са включени 16 състезанието.
Тук са бъдещите мениджъри, в чиито ръце ще поверим стопанската система след няколко години, разяснява доцент доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив, който е сътрудник на проявата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР