Млади момичета заработват по 5000 лева месечно, показвайки се голи

...
Млади момичета заработват по 5000 лева месечно, показвайки се голи
Коментари Харесай

Без да плащат данъци: Моделки и плеймейтки печелят по 5 бона на месец от загорели балами

Млади девойки заработват по 5000 лв. месечно, показвайки се голи в обществените мрежи, откри инспекция на „ Телеграф “. Инфлуенсърките подмамват загорели мъже с атрактивни фотоси, следвани от предложения за киберсекс и стриптийз пред уебкамера. Офертите са за сред 20 и 50 евро в границите на 15 до 60 минути онлайн секс.

Предлагат се главно в Инстаграм и Тик-Ток, където има и препратки към профилираната порноплатформа „ Олнифенс “. Отделно пускат и изявления в уеб сайтове за запознанство, към които слагат свои номера за контакт през Уатсап и Вайбър. Проверката ни откри, че девойките са на възраст най-вече сред 18 и 30 години. Има и няколко профила на по-зрели дами, като най-старата е кокона на 45-години с обилни форми и се предлага на пъпчиви младежи за 30 минути против 20 евро.

" Работата е много комфортна за хора, които желаят да си стоят у дома и да си докарват едни 2000 до 5000 лв. на месец, без шефове и вие избирате работното си време ", изясни една от инфлуенсърките. Задачата на девойките е да си пишат и флиртуват с клиентите и да дадат всичко от себе си, с цел да предизвикат загорелия мераклия да си заплаща, с цел да ги гледа голи. Има и екстри. За повече пари девойките употребяват вибратори, дилда и други атрибути, с които си играят пред камерата.

" Контактът с клиентите е единствено виртуален ", изяснява инфлуенсърка, която от година си изкарва пари по този метод. Преди това е работела като сервитьорка в огромна верига заведения за хранене, където е носела доста къса алена пола.

За активността не се изисква кой знае какво с изключение на хубава визия, както и техника. Става със смарт телефон, преносим компютър или компютър с уеб HD камера и вграден микрофон, както и бърз интернет.

Инфлуенсърките изясняват, че имат доста клиенти от България, само че и поддържат връзка с хора от целия свят. „ Пишеш си онлайн с хора от целия свят. От личния си дом. Колкото повече хора ти харесат профила, толкоз повече средства постъпват по банковата ти сметка “, изяснява момиче. „ Работим основно по долни дрехи, събличаме се голи. Много от девойките си имат другари, които нямат нищо срещу да изкарват пари по този метод “, твърди друга нейна колежка. " Работата е за всяка интелигентна жена без значение дали е студентка, майка или безработна ", изясняват още инфлуенсърки. Те оферират съдействие или така наречен колаборация. За задачата девойките притеглят свои приятелки за работа или пък популяризират други модели, които мъжете търсят. В Инстаграм и онлифенс профили имат както най-обикновени девойки от квартал „ Люлин “ в София или „ Меден рудник “ в Бургас, по този начин и модели, утвърдили се на стилния подиум, в състезания за хубост или като плеймейт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР