Млади жени от Панагюрище са готови да се разделят с

...
Млади жени от Панагюрище са готови да се разделят с
Коментари Харесай

Панагюрки даряват балните си рокли

Млади дами от Панагюрище са подготвени да се разделят с балните си рокли, с цел да ги дарят на небогати абитуриентки, които не могат да си разрешат да купят свои. Красиви тоалети, пропити с неповторими мемоари от единствената вечер, след която всяка от тези панагюрки е направила своята решаваща крачка към зрелостта. Но и които могат да донесат несравнима наслада на друга госпожица.

Една от първите за тази година, оповестили тези благородни планове във Facebook е Станислава Тодева. Тя предлага нуждаещите се да й пишат персонално и твърди, че ще резервира изцяло анонимността им. Ако момичето е от нейния град, предлага и превозът и всичко да е от нея. Стига роклята да се окаже по размер.

„ Споделяйте, с цел да стигне постът до повече хора! “, приканва Станислава.

Примера й в идващите дни последваха още две млади дами от средногорския град – Петя Тропчева и Мария Тачева. Техни фотоси в блестящите бални рокли се появиха на персоналните им стени, след което бяха споделени от консуматори, с цел да доближат посланията до зрелостнички в затруднено финансово състояние и да им се даде късмет да бъдат принцеси на своято приказна абитуриентска вечер.

Припомняме, че тези красиви жестове станаха традиция, като от нашия район сякаш панагюрци постоянно са най-активни. През последните години е имало и оферти от млади мъже – както да подарят костюмите си на небогати момчета, по този начин и да обезпечат за своя сметка превоз с хубава кола на зрелостник, който пожелае.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР