Млади хора, които са редовни участници в протестите, да вземат

...
Млади хора, които са редовни участници в протестите, да вземат
Коментари Харесай

Писател: Настъпва разочарование от българския президент

Млади хора, които са постоянни участници в митингите, да вземат да прочетат "451 градуса по Фаренхайт ". Те попитаха дали към този момент не сме го докарали до такава степен, че пожарникарите вместо да гасят огъня, го разпалват. Да изгорим книгите, да изгорим познанието, когато хората четат - значи мислят. Уважавам едно определение на един съветски класик, който споделя: "Нямам нищо с интелигенцията, тъй като имам специалност ". Това показа писателят и държавник Димитър Недков.

,,Направи ми усещане по какъв начин внезапно политическата класа скочи и попита кой ще носи политическа отговорност. Наблюдаваме какво се случва в днешния български парламент - по какъв начин днешните специалисти не мога да съберат кворума, значи те възпламениха нещо. Те възпламениха най-основната книга - Конституцията. Как по този начин се държиш за властта, а не може да събереш кворум'', добави Недков пред Bulgaria ON AIR.

Според него тактиките за опазването на една власт са доста.

Неслучайно част от младежите се отдръпнаха, само че не че са се отказали. Липсва доверие в каквито и да е престижи. Те са отвратени от политическото статукво. Настъпва и отчаяние от българския президент. Всички споделят, че президентът е почнал да се занимава с политика, само че той е основният политик в една страна. Как по този начин си президент, а не си част от политиката, безапелационен бе писателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР