Млади дръвчета са били отрязани снощи на бул. Шипченски проход“,

...
Млади дръвчета са били отрязани снощи на бул. Шипченски проход“,
Коментари Харесай

Безобразие на JCDecaux: Изсякоха дръвчетата около „Универсиада“ заради билборд

Млади дръвчета са били отрязани нощес на бул. „ Шипченски проход “, покрай зала „ Универсиада “. Те пречели на гледката към билборд и двама чиновници на фирмата-собственик отсекли короните им. Това споделя жителят Калин Якимов от кв. „ Гео Милев “, който кметът на регион „ Слатина “ Георги Илиев цитира на страницата си във фейсбук.

„ Идват двама чиновници на JCDecaux към 23 ч и отрязват короните на две от дръвчетата, засадени пред зала Универсиада и на самият бул. Шипченски проход 23 от общината ни. Които са едвам на година-две и тъкмо почнали да оформят короната си, тъй като пречели на тяхният билборд. “ Моля, споделете този пост, с цел да намерим други очевидци на закононарушението “, приканва кметът на „ Слатина “.

Билбордът е на рекламната компания „ Джей Си Деко Имидж “ АД, която е част от френската компания JCDecaux Group. От компанията настояват, че нямат нищо общо с вандалщината от нощес и дават обещание да засадят нови дръвчета.

„ Подобно действие е в прорез с политиката и правилата ни! Категорично заявяваме, че наши чиновници не е имало и не са взели участие в случилото се. В някои случаи разпореждаме на компании подизпълнители само промяната на даден постер “, са написали от „ Джей Си Деко Имидж “ на фейсбук страницата на кмета Илиев.

От Столичния инспекторат на общината правят инспекция кой е направил действието. Те ще търсят очевидци и видеозаписи от камери в региона на зала „ Универсиада “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР