Младен Михалев – Маджо е сред най-обсъжданите имена. И не

...
Младен Михалев – Маджо е сред най-обсъжданите имена. И не
Коментари Харесай

Маджо повери империята си в ръцете на 3 жени

Младен Михалев – Маджо е измежду най-обсъжданите имена. И освен към днешна дата, само че и години обратно във времето. Основателят на СИК, който сега се подвизава като банкер, може да се похвали и с това, че е предал уменията си на най-важните хора в живота си, написа в. „ Ретро”.

В неговия случаи най-близките му са дами – половинката му и двете му дъщери. Йоана и Мелина са двете наследнички на Маджо. И до момента в който Йоана е негова биологична щерка, то Мелина Михалев осинови през 2016 година Тя е щерка на партньорката му в живота – Милкана. И трите нежни дами могат да се похвалят освен с впечатляваща визия, само че и с проявен бизнес гений.

Йоана, която е щерка на Маджо от брака му с първата му брачна половинка Елена, приключи един от най-престижните университети в Лондон. Въпреки нежната си възраст, скоро след дипломирането си тя пое част от бизнеса на татко си. А по-точно – хотелските комплекси от веригата „ Хелена ризорт” в к.к. „ Слънчев бряг”. По-късно разви и свои хрумвания, свързани с хотелиерство и ресторантьорство.

Мелина последва стъпките на доведената си сестра. Тя също учи в Лондон, а след завършването ѝ Маджо отреди и на нея сериозен дял от фамилните бизнес каузи.Що се отнася до Милкана, то не е загадка, че тя има пръст в множеството от интензивностите на Маджо. Близо 10 години двамата са двойка, като той постоянно се е допитвял до нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР