Младен Маринов не е министър на Бойко Борисов и неговите

...
Младен Маринов не е министър на Бойко Борисов и неговите
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Младен Маринов го инструктират в хотел „Амстердам“

Младен Маринов не е министър на Бойко Борисов и неговите връзки са толкоз дебели, че аз съм предоставял информация още на Румяна Бъчварова, с съображение тя да го уволин. Тя ми написа на един вестник " Не зависи от мен ". Маринов върви в един хотел „ Амстердам “, среща се против Министерство на вътрешните работи. Там се събира овата група на ген. Любен Гоцев и се оферират доста квалитетни услуги. Маринов не го командва началника му. Друг го командва.
Това сподели съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов, който дружно с Христо Иванов оповестиха през днешния ден, че в случай че до 18 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов не подаде оставката поради полицейското принуждение над протестиращи ще му я изискат персонално под прозорците на Министерство на вътрешните работи.

В предаването " Лице в лице " по бТВ Атанасов опита къде е министър Маринов. Оставил съм 10 от най-силните си години във вътрешното министерство, с цел да виждам в този момент по какъв начин са вкарали в него мутри. Заради това ще отиде през днешния ден да стачкувам, бе безапелационен той.

По думите му с изключение на пребитите младежи на площада в София беше изработен опит да се провокира етнически конфликт в " Росенец ". Шефът на полицията там подаде оставка, а министър Маринов не я одобри. " Ами ти ще я подадеш тогава ", съобщи Атанасов.

В разкритията на АКФ „ Осемте джуджета “ се приказва за полицейски коли и хора, които правят защита на избрани лица. До момента от Министерство на вътрешните работи няма никаква реакция за това, сподели още той

Не съм сигурен дали въобще има подадено искане от Движение за права и свободи за митинг в „ Росенец “. Сигурно са си дали сметка, че в случай че заведат свое ще стане ясно, че те са го подали след нас. Кой сподели на вътрешния министър, че би трябвало да отдръпна оставката на шефа на полицията в Бургас. Цялата акция бе да се види, че властта обслужва Доган по всевъзможен метод. Как по този начин „ Лукойл “ даде на Доган това място да построи сарайте си там?

Гешев по през целия ден се занимава да прави политически изявления, да поставя етикети и да пази държавното управление. Заради това той би трябвало да си върви, той не е самостоятелен. Трябва ни прокуратура, която да се занимава със закона, а не да се занимава с неща, които не са им работа.

Прокуратурата не би трябвало да работи изборно. Кой водач е станал клиент на прокуратурата. Министър Нено Димов от ГЕРБ ли е? А заместникът му от ГЕРБ ли е? Тези предприемачи, които се преследват в този момент са спонсори на Българска социалистическа партия. Прокуратурата работи изборно и това е явно. Така виждат нещата и хората на площадите. На площада са българските жители.

Всички видяха през метода по който се ръководи страната кой е с Движение за права и свободи. Има 3-4 министри, които са назначения на Движение за права и свободи, единият е този на стопанската система.

Основният проблем, поради който хората са на улицата и на площадите е тежката корупция.

На първо място желаеме този парламент да се разпусне, да се насрочат почтени избори и който каквото завоюва.

Видяхте какво се случи в Народното събрание – отиде Гешев и съобщи какво желае да му бъде гласувано. Поиска да не се събират толкоз доказателства. И никой, нито от ръководещите, нито от опозицията не излезе да каже и дума, да го попита кой е той, че им споделя какво да гласоподават.

Бойко Борисов с единия крайник е вързан с Движение за права и свободи. Това е едно от главните аргументи той да подаде оставка, тъй като поддържа корупционни схеми.

Закриването на НСО е проблем на Народното събрание. Искам да припомня една преживелица наречена „ Бели брези “, когато заради липса на съгласуваност няколко екипа се изпотрепаха. Сега желаят нова работа. Кой ще координира?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР