Младежкото обединение в БСП - София винаги е било водещата

...
Младежкото обединение в БСП - София винаги е било водещата
Коментари Харесай

Евгени Филипов е новият председател на Младежкото обединение в БСП - София

" Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София постоянно е било водещата младежка конструкция в страната. Съвсем естествено тук е събран голям капацитет и макар конфликта на разнообразни гледни точки, който постоянно се получава в работния развой, постоянно сме съумявали да останем обединени. Така, както аз и екипа ми считаме, че би трябвало да бъде и отсега нататък ", сподели в словото си Евгени Филипов.

Сред главните цели в работата му през идващите две години ще бъдат възобновяването на регулярните образования на младежите в Българска социалистическа партия - София, изследването на опцията за реализиране на концепцията за " културен чек " на локално равнище, както и методите за подкрепяне на фамилиите за тренировки на подрастващите в разнообразни спортове и засилено съдействие с организации от неправителствения бранш в името на дела като предварителната защита на насилието над дамите или експанзията в учебните заведения.

" Това са единствено част от концепциите, които аз и моят екип считаме да изпълним през идващите две години, добави той. - Предстои ни доста работа. Нарастващата политическа рецесия и все по-вероятните предварителни парламентарни избори няма да ни улеснят, само че аз съм уверен, че дружно можем да покажем новото лице на Българска социалистическа партия. Вярвам, че МО в Българска социалистическа партия - София за следващ път ще потвърди капацитета си и ще бъде давана като образец за сполучлива и устойчива младежка конструкция ".

Председателят на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София Иван Таков пожела триумф на Евгени Филипов и изрази убеденост, че той ще оправдае безапелационно гласуваното му доверие от неговите приятели. " Сигурен съм, че Евгени освен ще продължи отличната работа до момента на Младежкото обединяване под управлението на Габриел Вълков, само че и ще я надгради, разяснява Иван Таков. - Познавам го от към 5 години. Запознанството ни беше доста забавно и го помня до ден-днешен. Бяхме на предизборно мероприятие на пазара " Георги Кирков ". Тогава Петко Димитров ми показа едно младо момче, което тъкмо за 7 минути диалог ми сложи към 15 съответни задания, които би трябвало да извърша главно в неговия регион " Сердика ". Много ме впечатли интензивността и ерудираността за нежната му възраст. Напълно съм уверен, че от него ще излезе сполучлив юрист и същински партиец ".

Иван Таков добави, че тимът, който е видял в залата по време на избора на Евгени Филипов е печелившият за Българска социалистическа партия - София. " Сигурен съм в това и ще го покажем на локалните избори през есента на идната година, уверен е той. - Всичко това ми дава силата да кажа: " Не вярвайте на приказките, че Българска социалистическа партия умира! Партията има бъдеще в лицето на тези младежи. И освен това. Партията има настояще, с помощта на тях. Защото доста съм слушал, че бъдещето било на младите в Българска социалистическа партия. Но в никакъв случай сегашното. Е, за мен сегашното е тяхно и съм уверен, че дружно ще реализираме доста триумфи. Чакат ни не леки времена, само че с тези младежи ще се оправим. Искам от сърце да благодаря и на Габриел Вълков, който свърши доста работа като доскорошен ръководител на МО в Българска социалистическа партия - София и оставя чудесно готова организация ".

Визитка:

Евгени Филипов е роден на 22 август 1998 година в София. Средното си обучение получава в Първа британска езикова гимназия. В момента е последна година студент, компетентност " Право ", в Софийския университет " Св. Климент Охридски ".

Бил е младши експерт към кабинета на заместник-председателя на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Член е на Българска социалистическа партия от 2017-та година.

Бил е ръководител на Младежкото обединяване в Район " Сердика ", заместник-председател по организационната активност в Оперативното бюро на Градския съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София.

Член е на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

Член е на Управителния съвет на Национален юношески конгрес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР