Младежкият ни национален отбор по бокс ще прави спаринги и

...
Младежкият ни национален отбор по бокс ще прави спаринги и
Коментари Харесай

Борислав Бояджиев: Готвим се за 6 медала от световното в Полша

Младежкият ни народен тим по бокс ще прави спаринги и тренировки с мъжкия ни внушителен отбор до заминаването за международното състезание.Шампионатът на планетата при подрастващите ще се организира в Киелце, Полша, от 10 до 24 април. Организаторите оповестиха, че в него ще вземат участие към 400 боксьори от 51 страни. С

Треньорът на националния ни тим - Борислав Бояджиев, възнамерява да разгласи листата с имената на участващите родни гении през идната седмица.

„ Имахме концепция да създадем лагер в чужбина, като имахме спогодба с федерациите на Молдова, Румъния и Куба за шампионат в Молдова от 24-ти март. За страдание, кубинците изпратиха писмо, че няма да напущат страната до международното състезание поради ограниченията, които са на всички места в Европа. Същото направиха и румънците, тъй че няма смисъл да пътуваме до Молдова, два дни да губим в път. По-добре да останем тук. Така в този момент ще създадем подготовка в София и спаринги с мъжете. Започваме спаринги във вторник, четвъртък и петък, както и идната седмица по още веднъж”, разяснява проекта за подготовка Бояджиев.

Специалистът добави, че прави подготвителни сесии от 12 и от 17 часа, когато ще са и сесиите на международното състезание, с цел да могат момчетата да се приспособяват по-лесно и бързо. „ Вярвам, че всеки от нашите боксьори има опция да завоюва отличие, даже и купа от първенството”, сподели още Бояджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР