Младежкият национален отбор на България по футбол до 21 години

...
Младежкият национален отбор на България по футбол до 21 години
Коментари Харесай

Естония направи 1:1 с младежките национали

Младежкият народен тим на България по футбол до 21 години при гостуването на Естония. Това беше първи мач от Група D на квалификациите за Евро 2025.

Българите започнаха по-мотивирано и поведоха в резултата в 8-а минута с гол на нападателя на Георги Николов. Мартин Стойчев проби от дясно центрира към Николов, който майсторски се обърна в наказателното поле и с удар по тревата в долния ляв ъгъл не остави шансове на вратаря.

Домакините изравниха в 16-а минута от дузпа. Тя беше отсъдена за нарушаване на Кристиян Стоянов против Александър Шаповалов. Потърпевшият стреля в средата на вратата и означи за 1:1.

Пет минути по-късно естонците пропуснаха отлична опция да поведат. Кураксин се озова на метри от вратата, само че не съумя да я уцели.

През втората част българите пробваха напън към вратата на Естония, само че не съумяха да стигнат до триумфа.

Състав на България: Пламен Андреев, Мартин Стойчев, Велко Йеленкович, Християн Петров, Божидар Пенчев (80-Мартин Атанасов), Асен Митков (46-Емил Ценов), Кристиян Стоянов (68-Емануел Мирчев), Станислав Шопов (68- Роберто Райчев), Николай Златев (46-Петър Андреев), Георги Николов, Никола Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР