Младежкият национален отбор на България и този на Уелс завършиха

...
Младежкият национален отбор на България и този на Уелс завършиха
Коментари Харесай

България U21 завърши с равенство като гост на Уелс

Младежкият народен тим на България и този на Уелс приключиха при резултат 1:1 в мач от квалификациите за Европейското състезание през 2023 година.
Владо Николов вкара в 61-а минута за България, само че незабавно по-късно Сам Пиърсън изравни за " драконите ". Мачът беше много равносилен и равенството наподобява като законосъобразен резултат.

Родната селекция стартира по-активно. Крис Добрев насочи удар още в в 3-ата минута, който обаче не откри очертанията на вратата на островитяните.

В 12-ата минута стражът Шепърд се намеси след прекрасен удар на Добрев, а " лъвчетата " ни завоюваха корнер. В идващите минути Уелс отговори с удар на Дейвис в навън и рисков шут на Торп в 19-ата минута, след който Христов трябваше да се намесва.

В 24-ата минута Джаспър шутира в навън. Пет минути по-късно Торп още веднъж не откри задачата, а Вейл последва образеца му в 31-ата минута.

В рамките на няколко минути двата отбора си размениха неточни удари. Първо Джаспър шутира в навън, а по-късно Пиърсън беше стреля около вратата на Христов.

Второто полувреме стартира с нова заплаха за лъвчетата, пропиляна от Филип Кръстев. В 53-ата минута Уелс бе покрай гола, само че отлична интервенция на Христов предотврати гол след изстрел на Уилямс. В 59-ата минута Илия Груев стреля в ръцете на Шепърд.

Както дуелът вървеше относително умерено, по този начин двата отбора си вкараха небрежно по един гол в границите на 120 секудни. Първи резервата Владимир Николов даде задатък за " лъвчетата " в 61-а минута, а единствено две по-късно Сам Пиърсън възвърне паритета.

До края на мача не се стигна до някакви съществени положения и по този начин " лъвчетата " и " драконите " си потеглиха с по точка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР