Младежкият национален отбор на България до 21 г. завърши 1:1

...
Младежкият национален отбор на България до 21 г. завърши 1:1
Коментари Харесай

И младежките национали не успяха да победят Гибралтар

Младежкият народен тим на България до 21 година приключи 1:1 като посетител на връстниците си от Гибралтар в европейска подготовка от гр. Е. Дни по-рано и първият ни отбор направи 1:1 там.

Селекцията на треньора Александър Димитров, която стартира пресявките с афиширана упоритост за класиране на Евро 2023 в Румъния и Грузия, взе участие в записването на достижение за Гибралтар U21 - това е първата точка на състава в гр. Е.

България U21 най-вероятно ще приключи на предпоследното място с 10 точки от 10 мача (2 победи, 4 равенства). Уелс има 8 т., само че в последния си мач приема Гибралтар, до момента в който за нашите борбата завърши.

Победител в групата и пряк участник на Европейското следващата година е Нидерландия. Вторият Швейцария също отива на шампионата като отбора с най-хубави индикатори от подгласниците измежду всички групи. Третото място е за Молдова с 12 т.

Владимир Николов откри резултата в 57-ата минута, а в 83-ата Дилън Пийкок изравни от углавен удар. Централният защитник Атанас Чернев беше изпъден с червен картон при дузпата, защото фаулира създателя на попадението, получил извеждащ пас.

Българският тим имаше предимство в по-голямата част от мача, сътвори много обстановки, само че съумя да стигне до гол чак в 57-ата минута. След това обаче нашите отстъпиха самодейността. Гол на домакините в 74-ата не беше зачетен поради нарушаване при въздушен дуел. Изравняването пристигна малко по-късно.

Срещата предложи и груби единоборства на моменти, като броят на изгонените можеше да бъде и по-голям.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР