Младежкият национал Красиан Колев беше единственото ново попълнение за Ботев

...
Младежкият национал Красиан Колев беше единственото ново попълнение за Ботев
Коментари Харесай

Красиан Колев: Мечтата ми е да играя пред пълните трибуни на Колежа, трудно е да заместиш Неделев

Младежкият национал Красиан Колев беше единственото ново попълнение за Ботев Пловдив през зимата. Той дойде на „ Коматево “ от отбора на Септември София. 18-годишният футболист бе част от подготвителния лагер на „ канарчетата “ в Дубай, а процесът му по акомодация в града под Тепетата наподобява е минал безпрепятствено.
Прочетете още
„ Аз съм от тези хора, които им би трябвало малко време да се приспособяват и към този момент се приспособих и към футболистите, и към новата база за мен. Тук изискванията ми се харесват доста повече от тези в предишния ми тим и към този момент всичко е наред “, съобщи Колев преди Диема спорт.

Трансферът му имаше за цел да даде още една алтернатива на Бруно Балтазар в халфовата линия, само че ролята му се промени извънредно бързо след напускането на Тодор Неделев. Именно 18-годишният футболист трябваше да размени капитана на „ жълто-черните “ в средата на терена. Дебютът му за първия тим пък съответства и с последния мач на осмицата на Ботев.

„ Това беше неговият финален мач и моят първи формален. Даже и треньорът Бруно Балтазар ми го сподели на тренировката на другия ден. За мен беше чест да го сменя тъкмо него в последния му мач. Не е лесна отговорност. Всеки чака нещо от теб и би трябвало да се оправя с това “, продължи младият халф.

Оттогава насетне Колев изигра три дуела от три вероятни като титуляр, а още в първия от тях осъществя и дебютния си гол за „ канарчетата “, спомогнал за триумф на негостоприемния „ Тича “ над Черно море.

„ Мога да кажа по-скоро добър синхрон, по този начин се случи. Техният десен бек изостана, аз се възползвах и потеглих от дълбочина. Той ми я пусна в точния тайминг и съумях да отбележа “.

А празненствата след гола също са били в добър синхрон, само че с различен съотборник.

„ Преди мача с Атанас Чернев говорихме, в случай че вкарам гол, какъв селебрейшън ще създадем. Той вярваше в мен, че ще вкарам гол и сподели: „ Ще те очаквам на скамейката, ела да протъркам обувката “. Така и направих “.

Съвсем скоро се чака „ канарчетата “ да се завърнат в своя дом – стадион „ Христо Ботев “, след деветгодишно неявяване. А даже и пристигналия преди няколко месеца - Красиан Колев, не скри, че чака с неспокойствие този миг.

„ Мечтая си да играя на „ Колежа “ пред цялостни трибуни и дай Боже да радваме нашите почитатели с победи “, приключи Колев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР