Младежкият комитет на ВМРО се събра на мирна демонстрация пред

...
Младежкият комитет на ВМРО се събра на мирна демонстрация пред
Коментари Харесай

Демонстрация на ВМРО посреща министрите на Северна Македония

Младежкият комитет на Вътрешна македонска революционна организация се събра на мирна проява пред резиденция „ Бояна “ преди взаимното съвещание на държавните управления на двете страни. Те упорстват за среща с министър-председателя Кирил Петков и с министър-председателя на Северна Македония Димитър Ковачевски. Искането е отправено в писмо, адресирано до двамата министър председатели.



Говорим си за самолетни линии, а не за същинските проблеми – правата на българите в Македония, проблемите с нашите език, история и просвета, означи Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация. Ако може да се организира среща още през днешния ден, с цел да заявим позицията на Вътрешна македонска революционна организация и на над 70% от българските жители, че отстъпки по тематиката Македония значат единствено едно – събаряне на това държавно управление, добави той.

Пред две седмици представители на Вътрешна македонска революционна организация се събраха на проява и пред президентството по време на Консултативния съвет за национална сигурност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР