Младежки център Пловдив започва кампания по набиране на средства за

...
Младежки център Пловдив започва кампания по набиране на средства за
Коментари Харесай

Зов за помощ! Студентката Димислава се нуждае от пари за лечение

Младежки център Пловдив стартира акция по набиране на средства за лекуването на един от най-активните си доброволци и млади водачи, оповестиха от Община Пловдив.

Димислава Николова е студентка в ПУ „ Паисий Хилендарски “, доброволец и деен младеж от Хисаря. Животът ѝ се прекатурва на 180 градуса, когато внезапно получава страшната диагноза „ Сарком на Юинг “ – недоброкачествен рак на костта . Момичето към този момент е почнало химиотерапия в България , само че незабавно се нуждае от интервенция. Тя показа:

„ Заболяването е извънредно рядко и експерти в тази област няма доста, потърсих помощ в чужбина. В Турция ми предложиха надеждно лекуване, като запазят костта ми, само че сумата за интервенцията е непостижима за мен и фамилията ми. “

В родния си град тя е уредник на редица дарителски и обществено ангажирани акции . Част е от общински юношески клуб „ Иноватор “ и взе участие в начинания на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни.

От повече от 7 години Димислава е и деен участник и доброволец в дейностите на общинско дружество „ Младежки център Пловдив “. В идващите седмици предстоят няколко благотворителни събития в Центъра за набиране на средства за лекуването ѝ. Ще бъде сложена и кутия за дарения .

Всеки, който има предпочитание и опция, може да преведе определена сума по дарителската сметка на името на нейната майка Даниела Ганчева Николова:

ЦКБ АД Клон Карлово
IBAN: BG51CECB979010C2613503
BIC: CECBBGSF

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР