Младежки дом - Монтана организира турнир по тенис на маса

...
Младежки дом - Монтана организира турнир по тенис на маса
Коментари Харесай

В Монтана организират турнир по тенис на маса за ученици

Младежки дом - Монтана провежда шампионат по тенис на маса за възпитаници. Всички искащи от 5 до 12 клас могат да се включат в спортната конкуренция. Състезанието ще се организира на 26 март /неделя/ във фоайето на институцията. Записването става на място от 9 часа.
Участниците ще бъдат разпределени в две възрастови групи. Първата ще обгръща учениците от пети до осми клас, а във втората попадат учениците от девети до дванадесети клас. Групите ще бъдат смесени, т.е. няма да има разделения на девойки и момчета. В своята възрастова категория състезателите ще бъдат разграничени на три предварителни групи. Първите двама от всяка група се класират за край.
На финала се играе всеки против всеки 3 от 5 гейма. Класиралите се състезатели от първо до трето място във всяка от възрастовите групи получават грамоти и медали, обезпечени от уредниците.  
Главен арбитър на шампионата ще бъде Здравко Петров, който е началник и треньор в Клуба по тенис на маса към Младежкия дом. Според него през последните години е повишен интереса на доста младежи към този тип спорт и включването им в спортни начинания ги предизвика и подтиква към деен метод на живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР