Младежката структура на ПП ГЕРБ в Пловдив – град се

...
Младежката структура на ПП ГЕРБ в Пловдив – град се
Коментари Харесай

И МГЕРБ – Пловдив подкрепи една от най-мащабните доброволчески инициативи в България

Младежката конструкция на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив – град се включи и през тази година в акцията „Да почистим България Заедно“ – една от най-мащабните доброволчески начинания у нас, която цели да построи социална сензитивност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи родината ни по- чиста в дълготраен проект.

„Младежите от пловдивската организация участваме в самодейността още от самото й начало. Забелязваме една позитивна наклонност – с всяка минала година, в която чистим проведено, количеството на отпадъците понижава. Надяваме се тези позитивни трендове да се запазят, а младежите да развиват от ден на ден отношението си към запазване на чистотата в средата, в която живеем. Правилата са обикновени – просто би трябвало да изхвърляме отпадъците на местата, избрани за това.

Това е значимо тъй като най-големите скупчвания на отпадък се виждат към местата за изхвърлянето му“, съобщи Мирослав Тенев от управлението на МГЕРБ Пловдив-град. Представителите на МГЕРБ се включиха през уикенда в почистването на Младежкия рид (Джендем тепе) и на разнообразни места в шестте региона на Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР