Младежката структура на движението в Гоце Делчев се обяви за

...
Младежката структура на движението в Гоце Делчев се обяви за
Коментари Харесай

Разпадът тръгна и в Пиринско! ДПС в Гоце Делчев и Сатовча застават зад почетния председател Ахмед Доган

Младежката конструкция на придвижването в Гоце Делчев се разгласи за " Движение за права и свободи без Пеевски "

С изключителна декларация през днешния ден Общинският съвет на Движение за права и свободи в община Сатовча излезе с декларация, с която изрично декларират поддръжката си за Ахмед Доган,ето какво написа в декларацията:

Уважаеми членове и симпатизанти на Движение за права и свободи в община Сатовча,

Общинският съвет на Движение за права и свободи - Сатовча и в допълнение членове на Движение за права и свободи, организира свое инзвънредно съвещание, на което взе следните решения:
1. Общинския съвет на Движение за права и свободи - Сатовча поддържа почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.
2. Общинския съвет на Движение за права и свободи - Сатовча дава предложение за привикване на изключителна национална конференция за опазване цялостта на партията.
3. Всички присъстващи оставаме непроменяемо членове на Движение за права и свободи (ДПС).,се споделя в документа.

С декларация в поддръжка на Доган и настояването за оставки на посочените от него лица се оповестиха и от Движение за права и свободи Гоце Делчев. От там желаеха незабавна национална конфереция за опазване целостта на партията. Младежката конструкция на придвижването в Гоце Делчев съобщи безапелационна поддръжка и се оповестиха за " Движение за права и свободи без Пеевскии за оставките на депутатите от района. Младежите заявяват подготвеност за всевъзможни следващи дейности, в отбрана на волята на почетния председателза Разделението в Движение за права и свободи по оста Пеевски- Доган се задълбочава.

Днес парламентарната група на Движение за права и свободи напсна и депутатът от гърменското село Дебрен Ахмед Вранчев. Очаква се на следващия ден да има още напуснали. Разпадът в Движение за права и свободи върви с цялостна мощ, макар опитите на някои политици от Пиринско да замитат тежките проблеми в партията, твърдейки, че рецесия няма.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР