Младежката организация на ГЕРБ стои зад създалата се паника в

...
Младежката организация на ГЕРБ стои зад създалата се паника в
Коментари Харесай

Ефектът от ударите със снежни топки в главата: Петков обвини МГЕРБ, че стои зад паниката на бензиностанциите

Младежката организация на ГЕРБ стои зад създалата се суматоха в сряда вечерта, когато пред бензиностанции у нас се извиха дълги опашки, съобщи на брифинг през днешния ден министър председателят Кирил Петков след среща членовете на Българската петролна и газова асоциация.

" Единствената причина за суматохата в сряда е необятното потребление на фотоси от няколко дребни бензиностанции в обществените мрежи за политическа или хибридна офанзива. До този миг, хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ ", уточни Петков.
Според него по този е употребен страхът на хората от войната, макар че цялата система е обезпечена с гориво, и се основава суматоха за няколко часа, която се пробва да накара хората да се презапасяват, без да има причина за това.

" Това, което се разбрахме всички, че усетим ли сходен вид хибридна офанзива, политическо разлюляване на системата, пробвайки се да се създадат някакви политически дивиденти на гърба на хората…ние ще имаме съгласуван отговор, мигновено, връзка с популацията, с цел да знае, да не се поддава на сходни неистини и операции. Следете какво споделя държавното управление и не се тормозете ", гориво има, посочи още Кирил Петков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР