Младежите от инициативата на кмета Димитър Николов - "Бургас харесва

...
Младежите от инициативата на кмета Димитър Николов - "Бургас харесва
Коментари Харесай

Не на колите: Улица в центъра на Бургас става денс и арт сцена утре

Младежите от самодейността на кмета Димитър Николов - "Бургас харесва младите " провеждат същински празник за Деня без коли - 22 септември.
За задачата на следващия ден от 10:00 до 20:00 часа улица "Васил Левски " в центъра на града ще бъде затворена за придвижване на коли. Вместо коли, пътната права ще се трансформира в младежка денс и арт сцена.

От 11:30 часа пешеходната пътека на улицата ще се трансформира в танцов подиум, на който ще се изявят младежите от THE NEXT CREW - брейк клуб "Бляк Стайл " и Танцова школа "Дюн ". Жители и посетители на града ще могат да видят зрелищната танцова борба - All Style Street Dance Show Battles, в която ще вземат присъединяване Искра Даскалова, Нина Сонга (Казахстан), Елена Коларова и Панайот Златев.

В 17:30 часа, отново на същото място, ще се състои проява по скейтбординг на апарат и ролер празненство, а за музикалния декор ще се погрижи бургаският DJ - Funktool. През целия ден на улицата ще бъде изложена фото галерия "Алтернативните способи на напредване ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР