Младежите от ГЕРБ-София проведоха днес поредна инициатива, посветена на борбата

...
Младежите от ГЕРБ-София проведоха днес поредна инициатива, посветена на борбата
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ раздаваха флаери с информация за трафика на хора по Витошка

Младежите от ГЕРБ-София организираха през днешния ден поредна самодейност, отдадена на битката с трафика на хора. Датата не е инцидентна, защото през днешния ден, 18 октомври, е Европейският ден за битка с това закононарушение. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Информационната акция на младежите от ГЕРБ, която стартира рано тази заран в Народното събрание, в късния следобяд продължи на пешеходната част на бул. „ Витоша “, където младежите раздаваха флаери на жителите и гостите на София. Брошурите съдържат значима информация за това какво съставлява трафика на хора и какви са методите на предварителна защита. Стотици софиянци получиха скъпите листовки и поздравиха младежите на ГЕРБ за инициативността.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ

„ Днешните акции са единствено дребна стъпка към реализирането на огромна ни цел – постигането на по-добра осведоменост на обществото за заплахите, които крие трафикът на хора. Щастливи сме, че хората демонстрират интерес към този постоянно подценяван проблем и това ни стимулира с още по-голямо предпочитание да подходим към разгръщането на тази наша акция. Благодарни сме за поддръжката, която получаваме от институциите, в това число и от ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов “, споделиха Йоанна Драгнева и Михаела Иванова от групата на ГЕРБ в СОС.

Кампанията ще продължи с кръгли маси в София и Велико Търново надлежно на 1 и 2 ноември 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР