Младежи, вживели се като герои от холивудския екшън „Бързи и

...
Младежи, вживели се като герои от холивудския екшън „Бързи и
Коментари Харесай

Газ до дупка! Дрифтъри размазаха „БМВ“ в стълб във Враца /снимки/

Младежи, вживели се като герои от холивудския екшън „ Бързи и гневни “, се разминаха с хепи енда, научи BulNews.bg. Дрифтъри, въртели гумите на лъскаво „ БМВ “ през целия ден през вчерашния ден из Враца, най-после го размазали в дирек.
Инцидентът е станал към 22.30 часа нощес на бул. „ 2-ри юни “ пред хотел „ Зора “. Неизвестен джигит юркал крепко бавареца пета серия в посока изхода на града. Шумахерът обаче изгубил надзор над мощната машина и тя излязла от пътя в дясно по посоката си на придвижване. След като се забило в дирек на уличното осветяване, „ БМВ “-то се завъртяло на шосето.
Паникьосаните пасажери единствено прибутали колата до тротоара и си плюли на петите, като я зарязали там. От полицията във Враца споделиха, че при тях не е постъпвал сигнал за произшествието. По думите на очевидци обаче авариралите били група младежи. Хора разясняват в обществените мрежи, че баварецът през целия ден е фучал из улиците на града, като дрифт осъществявания се правели с него и в ж.к. „ Дъбника “.
Тази заран автомобилът към момента бе на местопроизшествието. Нанесените по него вреди са много огромни и най-вероятно няма по какъв начин да бъде изместен на личен ход.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР