Младежи са нахлули неправомерно във вътрешността на Паметника на българо-съветската

...
Младежи са нахлули неправомерно във вътрешността на Паметника на българо-съветската
Коментари Харесай

Младежи нахлуха в паметника на Почивка, полиция ги прибра

Младежи са нахлули непозволено навътре в Паметника на българо-съветската дружба във Варна, оповестяват от Областната администрация в града.

Случаят е от 8 ноември.

Със съдействието на органите на Второ районно ръководство към ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна младежите са изведени отвън територията на монумента, известени са родителите им и е отправено публично предизвестие на същите за недопускане на наново нарушаване.

На 25 ноември чиновници на Областна администрация - Варна взаимно с механически екип на „ СОД 64 “ ЕООД са направили инспекция за определяне месторазположението на пролуките, през които младежи са проникнали навътре в Паметника на българо-съветската дружба.

Предприети са навреме нужните ограничения и дейности за физическо затваряне на откритите входно-изходни места и за попречване на злополуки.

Припомняме, че в края на август се появи видеоклип, на който се вижда по какъв начин група младежи влизат през разрушен вход в пространствата под паметника, по-късно се качват по стълбището и стигат до най-високата точка на монумента.

Тогава от Областната администрация във Варна направиха инспекция. Тя сподели, че всички входове са заградени и достъпът до вътрешността на паметника е стеснен, а клипът е остарял.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР