Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце,

...
Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце,
Коментари Харесай

Дъщерите на мъжа, починал след гонка с полицията: Баща ни не носи оръжие в себе си

„ Младежи са хвърляли пиратки против татко ни и неговото кученце, най-вероятно оттова потегля някаква концепция за личностна разпра. Категорично татко ни не носи оръжие в себе си, нито в миналото е проявявал подобен вид експанзия или каквато и да било друга, изключително към деца или младежи. Искаме и настояваме да разберем истината. Борим се за това “.

Това сподели в „ Тази заран “ Борислава Пенева, щерка на 58-годишния  Павел Пенев, който умря след полицейска гонка в Стара Загора. 

Това е мнението на правосъдните лекари, научи bTV от свои източници

Според съдебно-медицинската експертиза мъжът се е задушил под тежестта на петима служители на реда, които са легнали върху него, до момента в който са го арестували. 

Снимка: bTV

„ Факт е, че откакто колата е аварирала, той е бил изваден по изключително нечовечен метод и не е имало медицински екип на място. Те са го извадили принудително от колата. Начинът, по който той е изваден от колата си е неприемлив “, сподели Ивелина Пенева, дъщеря на 58-годишния Павел Пенев.

Установени са данни за тежки нарушавания на служебната дисциплинираност

Дъщерите на умрелия мъж споделиха, че към момента не знаят точните имена на всички служители на реда, взели участие в гонката .

Снимка: bTV

„ Опитват се да ни обяснят неща, с които ние не можем да се съгласим. До нас стига информация от разнообразни ежеседмичници, където написа, че сигналът е подаден от щерка на някой от началниците на „ Криминална полиция “, сподели Борислава Пенева.

От Национална следствена служба и инспектората на Министерство на вътрешните работи са се свързали с двете дами, само че по думите им не са имали среща с управлението на полицията в Стара Загора.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР