Младежи превърнаха улуците на Пловдив в снимачна площадка на Бързи

...
Младежи превърнаха улуците на Пловдив в снимачна площадка на Бързи
Коментари Харесай

С над 100 км./ч в града: Мощни мерцедеси превърнаха булевард в Пловдив в писта от „Бързи и яростни”

Младежи трансфораха улуците на Пловдив в снимачна площадка на „ Бързи и гневни ”. Мощни лъскави коли с съвсем идентични номера, високи скорости в града и снимане на клипове за обществените мрежи са единствено част от „ заниманията ” на младите водачи в днешно време.
Прочетете още
Пловдивчанин, подвизаващ се в инстаграм под псевдонима mitzbn е разгласил видео в персоналния си акаунт в социалната мрежа, на което се вижда по какъв начин два мощни мерцедеса с съвсем идентични номера минават дистанцията от кръговото на Водната палата до спирката след тунела на бул. „ Цар Борис III Обединител ”. Когато минават през тунела младежите „ настъпват ” колите с няколко стотин конски сили и единствено за секунда форсират до над 100 км./ч.

Потребителят mitzbn, под чиято фотография написа името Митко Бошнаков, самичък е качил видеото в инстаграм, а лентата има над 22 хиляди гледания и повече от 250 лайкове за 3 дни. От профила на младежа излиза наяве, че е почитател на скъпите спортни коли и високите скорости, като в обществената мрежа има голям брой фотоси и клипове с разнообразни типове първокласни коли на разнообразни екзотични дестинации из света.

Поглеждайки от страната на Закона за придвижване по пътищата, младежите могат да понесат жестоки наказания от органите на реда. Освен санкции, водачите сигурно ще се простят и с книжките си. Припомняме, че за рисково шофиране в градска час и превишаване на скоростта с над 50 км./ч лидерът може да отнесе санкция до 2000 лв. и да се елементарни с книжката си за период до 2 години.
   View this post on Instagram   

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР