Младежи от Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) ще

...
Младежи от Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) ще
Коментари Харесай

Младежи поставят нова камбана в международния парк на децата

Младежи от Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) ще слагат нова камбана в столичния парк-комплекс " Камбаните " през днешния ден. Събитието е по самодейност на Младежкия комитет на СТСБ и техни връстници от Австралия. То е продължение на самодейността " Ек в бъдещето ", чието начало бе сложено на 43-ия конгрес на Международната транспортна федерация, който се организира в София през 2014 година
 
Тогава млади транспортни служащи от 117 страни се сплотиха към концепцията на младежката организация на СТСБ за възобновление на монумента " Знаме на мира " в Международния парк на децата от света. В рамките на Конгреса и във връзка Международния ден на младежта те сложиха нова камбана, знак на вярата за щастливо и спокойно бъдеще на хората по света.
 
Днес човечеството повече от всеки път се нуждае от мир и единство. Затова ще сложим следващата камбана, подаяние от Австралийския моряшки профсъюз и още веднъж ще отправим нашата молитва за мир и благоденствие сред хората.
 
" Ек в бъдещето " е част от събитията, които се провеждат от СТСБ и неговия юношески комитет във връзка Международния ден на младежта - 12 август.
 
Международният ден на младежта е разгласен с резолюция на Организация на обединените нации през 1999 година, за да се усъвършенства разговорът сред младежите от разнообразни култури, да се увеличи тяхната ангажираност към публичните тематики и да се поощрят вложенията в тях. СТСБ отбелязва деня годишно от 2010 година насам с разнообразни начинания и събития за младежите в транспортния бранш.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР