Младежи нападнаха с дървени колове 73-годишен мъж заради забележкаНедоволство в

...
Младежи нападнаха с дървени колове 73-годишен мъж заради забележкаНедоволство в
Коментари Харесай

Недоволство в Галиче след побой над възрастен мъж

Младежи нападнаха с дървени колове 73-годишен мъж поради забележка

Недоволство в Галиче, откакто младежи пребиха с дървени колове 73-годишен мъж поради забележка да не берат от ореха пред дома му. Пострадалият е със междинна телесна щета и комоцио.

Задържани за случая са 22-годишен мъж и 15-годишно момче. „ Видях, че брулят орехите. Излязох и ги попитах какво вършат. По-големият ме удари по главата. И след това с огромната сопа по ръката. Малкият ме застигна и ми счупи пръста”, описа потърпевшият Иван, съобщи NOVA.

Нападателите на мъжа си тръгнали умерено сами, когато той споделил, че ще се обади на 112. „ Все едно са си на разходка”, посочи пострадалият. След това с него се свързал дежурният служител на реда.

Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков дадеподробности за случая. „ След забележка лицата отвръщат нападателно и стартира скандал. При който те стартират да му нанасят удари с дървени пръти. Човекът влиза в дома си, те изкъртват входната врата, влизат в дома му и не престават да го бият”, посочи той.

Оказва се, че това е следващо посягане, описват поданици на Галиче. Те упорстват нападателите да бъдат изселени, институциите да си свършат работата, авиновните да получат оптимални присъди.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР