Младежът, който преби медицинска сестра в „Пирогов”, най-вероятно е бил

...
Младежът, който преби медицинска сестра в „Пирогов”, най-вероятно е бил
Коментари Харесай

Родителите на младежа, пребил сестра в „Пирогов”: Той беше под влиянието на секта

Младежът, който преби здравна сестра в „ Пирогов”, най-вероятно е бил под въздействието на фракция. Така родителите на 18-годишното момче си изясняват агресивното му държание. Тялото на младежа беше намерено в събота, съгласно прокуратурата той най-вероятно се е самоубил.

Бивш боксьор и модел. Общителен и неагресивен – по този начин родителите на Калоян разказват сина си. Седмица преди случая стартира да се държи несъответстващо.

Затова го водят в „ Пирогов”. Бил е спокоен, когато са го оставили.

„ Говореше за Иисус, че е определеният. Говореше, че ще се качва на златни каляски, че в небето го чака замък златен”, показа Иван Милев , татко на момчето.
Бащата е сигурен, че повода за експанзията не са опиатите, синът му е жертва на фракция.

„ Това е отнемане. От марихуана такива трансформации не се случват. Не мога да схвана за какво, по какъв начин са го привлекли, по какъв начин са го пробили. Но моето дете за жалост го няма вече”, сподели още Милев.

В събота момчето е намерено мъртво в центъра на столицата. За околните му остава мистерия по какъв начин е избягал от болничното заведение.

От „ Пирогов” признават, че има пропуски в дейностите на защитата.

„ Те всичките са се втурнали да се качват с асансьора. Съответно асансьорът е блокирал и резултатът от това нещо е, че пациентът е съумял да избяга”, сподели шефът на незабавния център проф. Асен Балтов.

Пострадалата сестра е в устойчиво положение. Предстои ѝ интервенция, след което ще се възвръща повече от месец. От управлението на болничното заведение към този момент инсталират видеостена, която ще обезпечи 24-часово наблюдаване на кабинетите и коридорите в отделенията. От Министерство на вътрешните работи пък плануват особено образование на чиновниците в лечебните заведения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР