Младеж с психични отклонения потресе Шумен с невиждан мазохизъм! 21-годишният

...
Младеж с психични отклонения потресе Шумен с невиждан мазохизъм! 21-годишният
Коментари Харесай

Шизофреникът Денислав Борисов: Намерих нож, отрязах си п*шката и направих с нея курбан на боклукчиите

Младеж с психологични отклонения потресе Шумен с невъобразим мазохизъм! 21-годишният Денислав Валентинов Борисов отряза част от мъжкото си достолепие и... го изхвърли на боклука, споделя " ШОУ ".

Зловещата драма се разиграва преди близо месец в региона на общежития за обществено слаби фамилии в Добруджанския квартал на улица „ Шуменска комуна”. Един ден Денислав се появява целият облян в кръв в двора. Пазачът едвам не припада при типа на подгизналите панталони на младежа. Той мигновено се обажда на „ Бърза помощ”, а лекарски екип откарал мазохиста в незабавното поделение на локалната болница. Медиците ахнали шокирани, като видели, че Денислав е кълцал пениса си. Чрез пластика те съумели да сглобят ненапълно свиреп нарязания сексуален член, само че медицината се оказала безсилна пред предизвикването да върне остарелия му тип, заради простата причина, че част от него липсвала.

Репортер на „ ШОУ” се зае с разнищването на безумната кървава сцена. От нареждането на парченцата от неуместния пъзел излиза наяве, че информацията за това какво е докарало Денислав до умопомрачението да тегли ножа на оная си работа, е повече от спорна. Въпреки разминаванията на множеството институции, вестникът на народа се увери, че скандалната автокасапница, останала съвсем без отзив седмици наред, е дело на приключен умопобъркан. Парадоксално или не,

Денислав си отрязал част от мъжкото достолепие, с цел да не бъде... затворен в лудница!?!

Това разкриват само пред „ ШОУ” самият Денислав и неговият татко – Валентин. „ Искаха да го вземат сина ми, а той е мъж и аз съм в такова състояние, че би трябвало да ме гледа. Искаха обществените – от общината, от общинския ли, не знам - да го вземат Денислав и да го закарат в Лозево”, изяснява леко несвързано бащата на кастриралия се мъж. След няколко насочващи въпроса излиза наяве, че специалисти от отрасловите дирекции в общината решили, че 21-годишният юноша трябвало да бъде отведен в дома за хора с увреждания в шуменското село. „ Една Първанова имаше огромни упоритости. Тя е отговорна за всичко! Вярно, той синът ми има малко психологични проблеми, но би трябвало да е до мен, тъй като ми отрязаха крайници. А и там в Лозево –

влизаш човек, излизаш маймуна”

коментира Валентин. Пред нашия кореспондент той разкрива, че Денислав страда от детска церебрална парализа от дете, а също по този начин има и „ малко шизофрения”.

Двамата мъже си живеят от години в общежитието на „ Шуменска комуна”, разкриват пред вестника на народа източници от шуменската дирекция “Общински жилища и имоти”, които стопанисват въпросната постройка. „ Бащата е неработоспособен. Нямат съвсем никакви приходи. Валентин взема инвалидна пенсия и единствено тя ги избавя. По принцип наемът им в общежитието е алегоричен – 10 лв., само че те всекидневно се наливат с алкохол”, разкрива още пред националното издание нашият източник. По думите му, бащата на кастрата е приключен пияч, само че и синът му не падал по-долу. Доскоро Борисови имали апартамент на третия етаж в общежитието, само че септември се наложило да бъдат преместени на първия етаж. „ Бащата получи гангрена на крайници и се наложи ампутация, а това от своя страна – преместването им на първия етаж”, сподели пред наш кореспондент Тодорка Христова от дирекцията. Тя е от хората, осведомени с цялата драма към Денислав. Веднага откакто той си отрязал оная работа, Христова разпитала какво тъкмо се е случило. „ И бащата, и синът фактически имат необикновен метод на живот. За самата вечер, в която Денислав се е самонаранил, черпим информация единствено от пазача, който го е видял облян в кръв. Доколкото разбрахме, Денислав е реагирал остро на това, че някой е хвърлял отпадъци от горните етажи. Това го е изнервило и избрал този метод на протест”, изяснява Христова за неуместния претекст на младежа да се раздели с част от мъжкото си достолепие.

„ Точно какво се е случило, никой не може да ви каже. Едната от версиите, които аз персонално чух, е, че въпросният юноша е използвал не малко количество алкохол в компанията на някакво друго лице. Честно казано,

имало е случаи бащата и синът да изпиват и по една каса бира”

удостоверява информациите за странното семейство и шефът на Христова – Цанко Цанев. Според разказите му, не са малко жителите на общежитието, които вършат зулуми. „ Направихме им градинка, сложихме пейки. Настаняваме ги в чисти, ремонтирани стаи, в които да живеят. На първата седмица още си домъкват кашоните и не престават по остарелия метод... Просто към този момент очевидно им е деформирано мисленето. Досега обаче такова знамение като с това момче не се беше случвало!”, споделя покъртен Цанев. Подопечените му реагирали повече от съответно след кървавата драма, уверен е той. Действително на мястото единствено за минути пристигнала кола за спешна помощ, откакто пазачът на общежитието алармирал за полускопения Денислав. „ Имаше контузия на кожата и му оказахме помощ. Кожните пострадвания бяха зашити, след което самонаранилият се пациент се възстановяваше прочут интервал от време, като беше настанен в КАРИЛ”, изясни пред наш кореспондент шефката на шуменската болница, доктор Юлия Димитрова, само че отхвърли Денислав да е отрязал парче от пениса си.

Това разминаване, както и спорната информация, за самата причина Денислав да тръгне да си кълца чатала, накара „ ШОУ” да намери

основния воин в тази гнусна кланица

21-годишният юноша, който фактически има душевен проблеми, сервира пред вестника на народа напълно друга версия от тази на институциите за това какво тъкмо се е случило и какъв демон е влезнал в главата му през онази вечер. „ Отрязах си пишката, тъй като Първанова искаше да ни раздели с татко ми. Него да го закара в Силистра, а мене - в Лозево. Колко пъти съм им казвал, че не желая, ще се хванете за главата! Първо пих хапчета, след това си рязах пишката два пъти. Туй е третият път. Защото човек като не желае нещо, не го желае...”, сходно на своя отец, леко несвързано подрежда и Денислав. По думите на младежа с искрено нездрава душeвност цялата кланица се случила в кьоше пред дома за деца, лишени от родителска грижа „ Детелина”. „ Първите два пъти не можах да си отрежа пишката, тъй като нямах мощ. Третия път обаче го направих! ”, някак извратено удовлетворен от завършването на изродията е Денислав.

За да извърши извратената стратегия по отстраняването на част от пениса си, той се сдобил с нож, който намерил в кофа за отпадък. „ Аз непрекъснато се вра в казаните за отпадък. Отрязах си пишката, пъхнах я в една торбичка и я хвърлих в камиона... Направих курбан на боклукчиите с моята пишка!”, продължава с потресаващия си роман Денислав. Той самият мъчно изяснява какво и какъв брой тъкмо е отстранил от своя пенис, само че в края на краищата се схваща, че става дума единствено за кожа. „ Е*и му майката! То остана и цялата пишка да отрежа, че след това да пикая като жена”, необичайно, само че пък на фона на цялата гротеска, привнася и малко разсъдък мазохистът Денислав. Той в детайли разказа пред „ ШОУ” по какъв начин се е случила цялата кланица и по какъв начин самият той по едно време се уплашил. „ Бях се скрил да не ме вижда никой и започнах да се нарязвам. Мислех да се разпоря и изпод – на торбичката, но като видях кръвта, и стопирах. Лекарят дори се уплаши. Вика: „ Как кръвта ти не е изтекла!?”. 1/3 от кръвта ми била заминала”, изяснява още психологично болният юноша. Баща му Валентин удостоверява, че синът му изгубил доста кръв, като почнал да се коли.

„ 1 кг кръв му изтече

Неговата душeвност не е издържала. Ама Първанова му възпламени фитила, и той си отряза пишката, с цел да не го пратя при лудите. Иска при мен да седи... Ама пишката повече няма да му порасне...”, подрежда бащата, който споделя за своя наследник, че с изключение на 95-те % парализа и „ малко шизофрения”, Денислав бил и „ асоциален и си няма дружки”.

От способените институции към този момент вършат съществени действия за смяна в тази тенденция, като смятат за нужно да изпратят автосюнетчията на място, където да се събира със себеподобни, или другояче казано – хора с душевен отклонения. Според Цанко Цанев в скоро време Денислав ще бъде наведен в държавната психиатрична болница – Царевброд, с цел да бъде съответно лекуван. „ Абе, аз не съм чак толкоз за там... Човек като не желае нещо... Аз като не желая нещо... Няма да вървя там! Аз към този момент лежах в психодиспансер, откакто си отрязах пишката. Ама съм удовлетворен, че в този момент Първанова не ни закача и повече няма да желаят да ни разделят с татко ми. Тя сподели: „ Ами щом не желаете - няма”, декларира позицията си Денислав. Младежът е безапелационен, че ще намрази до края на живота си въпросната Първанова, както и още някаква дама, само че повече не считал да подхваща рязане на мъжкото си
достолепие.

Орлин ФИЛИПОВСКИ

Комшия отряза члена на Запрян Лозанов

Датата 19 септември 2005 година е знаменателна в живота на Запрян Лозанов. Тогава остава без мъжкото си достолепие – внезапно и вечно. Когато приплаква пред пловдивския дежурен хирург Йордан Делчев, докторът, видял какво ли не в своята процедура, изтръпва от смут: Гледката сред краката на 58-годишния Запрян Лозанов е ужасяваща - членът липсва в комплект с тестисите, мястото е закърпено като на кастриран шопар. Когато махат конците, зейва голяма гноясала дупка. Мъжът споделя, че не знае кой е сторил това. Същото изяснява и пред полицията. Съдебните лекари описали раната - разрез с дължина 14 см и дълбочина 3 см. Те установили, че е прибавен доста сполучлив полеви способ при интервенцията - по този начин операцията станала доста бързо, при ниска загуба на кръв. Точно тази констатация за няколко часа води проверяващите до изпълнителя - Любомир Тодоров, другар на Лозанов.

Спасителят на Запрян доктор Йордан Делчев схваща незабавно истината:: “При такава рана 15 минути са сериозни за жертвата, който го е осакатил, той го е и зашил”. При здравната експертиза правосъдният доктор открива в бута на Запрян пронизване от игла за животинска анестезия. Няма човек в селото, който да не знае, че тъкмо такива упойки удря на свинете Любомир Тодоров. Той е прочут в покрайнината като най-хубавия занаятчия по скопяване на свине.

Два дни по-рано в пловдивското с. Кадиево точно на именния си ден Любо черпи приятелите си. Сред тях е и Запрян. На сутринта той се разсънва... без член!

Цялата неделя Запрян се крил у дома от позор, пиел аналгин, само че пикочният мехур взел да се надува. В понеделник хванал в 10 ч. влака за Пловдив и право в хирургията. Цяла седмица лекарите се борили за живота му, единствено здравият организъм го избавил.
Още при задържането Любомир прави цялостни признания. Твърди обаче, че си отмъстил, тъй като Запрян се опитал да го изнасили!

Само с едно съвещание съдът му дава 7 година затвор за причиняване на тежка телесна щета.

Кметска младоженка заля с киселина достолепието на мераклия

Неописуем пъкъл изживява залетият с киселина по слабините Кезим Сюлейман. 40-годишният бачкатор се съгласи да разголи само пред вестника на народа изгорялата си и разядена плът и да покаже резултатите от стореното в поморийското село Бата. „ Болките, които изпитвам, са страшни! Едва устоявам на моменти! Ако имах револвер, до момента щях да се гръмна!”, проплака пред нашия кореспондент Кезим, който бе осъден по безгранично жесток метод за това, че задявал кметската младоженка. Похотливите щения на бащата на две деца бяха попарени с киселина при следващото му посещаване в кръчмата на комшийското село.

Единствено пред „ ШОУ” Сюлейман изповяда същинската причина за честите си визити там, а точно мераците по първата дама на Бата – Мара. Той непосредствено уточни нея и приятелката й като виновниците за изгорелите му мъжки атрибути и разказа цветисто предисторията към недодяланата селска свалка.

Кезим ни изясни още: „ Важното е, че докторката ми избави оная работа, другояче можеше да я отрежат! Много ме боли, но ше са оправя.”

Картинката от пострадванията му обаче е, меко казано, плашеща. Цялата кожа към слабините му е свалена от киселината, а половите му атрибути безусловно са кърпени и сглобявани отначало посредством пластики. Единственото, което може да прави Кезим, е да припъшква на леглото и да чака по-добри времена. След шокиращата преживелица всички в затънтеното село с едвам към 400 поданици също подмятат, че „ след туй нещо към този момент няма да си намерения да върви по к....и”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР