Младеж решава да си направи експеримент като спира свои връстници

...
Младеж решава да си направи експеримент като спира свои връстници
Коментари Харесай

Хубавица разби тъпомера с отговорите си по българска история, срамът е голям!

Младеж взема решение да си направи опит като стопира свои връстници по една от най-оживените столични улици, а точно бул. " Витоша “ и им задава въпроси, на които всеки би трябвало да може да отговори от обща просвета.

Той се натъква на две красиви девойки.

Едната завчас го разпознава и взема решение да избяга, знаейки какво я чака, само че другата с ненаситност приема предизвикването да дава отговор. Едва ли момичето е подозирало, че може да се издъни чак толкоз грубо.

" Знаеш ли по какъв начин се споделя договорът, с който България се освобождава от турско иго, къде е подписан? “,пита той.

Девойката незабавно стартира да се оправдава:  " Ама аз не съм гледала такива видеа “.

" Това би трябвало да го знаеш от обща просвета “, пък я посича младежът.

Тогава тя дава отговор тотално несъответстващо с  " 4-и юли “. (Това е датата, на която в действителност Съединени американски щати чества своята независимост).

Младежът обаче не се отхвърля и минава към идващите въпроси:

" Знаеш ли при кой български княз България се покръства? “, пита я той, а момичето се навежда очевидно засрамено, тъй като не може да отговори и на този въпрос, написа " Блиц ".

Момчето преценя, че няма смисъл да пита повече въпроси от раздел история и взема решение да избере нещо, което е по-близко до хубавицата – модата.

" Знаеш ли от коя страна е Мерилин Монро “, пита той, а дамата дава отговор умерено с  " Не “ и прибавя, че не се интересува.

Тогава бива запитана коя е София Лорен, Одри Хепбърн, Бриджит Бардо? На всички изброени от него имена обаче тя дава отговор с не.

Следващият въпрос ще разплаче всеки българин, който най-малко малко обича футбола и си спомня за далечната 1994 година.

" България през коя година приключва на четвърто място на международното по футбол “, пита момъкът.

Отговорът на момичето обаче още веднъж е просто " Не знам “.

Той взема решение да подходи по различен метод и я пита непосредствено от какво се интересува, с цел да зададе въпрос от тази сфера. Тя самоуверено изстрелва " изкуство “.

" Знаеш ли тогава през коя година Пабло Пикасо… “, подема той, само че тя го стопира:  " Хей, не чак по този начин! “.

" Добре, кажи ми кой е най-високият връх в света “, пита той.

Тогава ненадейно тя дава отговор правилно:  " Еверест “, но е помолена да добави и какъв брой е висок, при което тя се дъни с отговор 8894.

Последният въпрос към нея е да каже поне две страни, през които минават Хималаите. " Не се сещам просто отронва тя “ и това поставя завършек на срещата им.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР