Младеж помете дете с колело във Видинско и избяга, съобщиха

...
Младеж помете дете с колело във Видинско и избяга, съобщиха
Коментари Харесай

Млад шофьор помете дете с колело, с опасност за живота е

Младеж опустоши дете с колело във Видинско и избяга, оповестиха от полицията. Пътният случай станал нощес в Брегово. На тел.112 постъпил сигнал за злополука, в региона на кръстовището на улиците „ Александър Стамболийски “ и „ Гео Милев “. При придвижване в посока село Ракитница лек автомобил блъснал 13-годишен велосипедист, след което водачът напуснал местопроизшествието.

Пострадалото момче е настанено във видинската болница с заплаха за живота. Полицейските чиновници организират търсене и откриват колата от местопроизшествието " Фолсксваген пасат ", изоставена в покрайнините на градчето. Установен е и водачът, 19-годишно момче с 6 месеца стаж зад кормилото. Той е открит в дома на дядо си.

Младежът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Пробите за алкохол и опиати са негативни. Оперативна група направила огледи на местопроизшествието и на транспортното средство. Уведомена е прокуратурата. Работата на проверяващия екип продължава в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане по разказа на регионалната дирекция на МВР-Видин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР