Младеж от Врачанско заплашвал брутално униформени, притекли му се на

...
Младеж от Врачанско заплашвал брутално униформени, притекли му се на
Коментари Харесай

Истории от Северозапада! Младеж заплашва ченгета, притекли му се на помощ, щял да ги изяде

Младеж от Врачанско заплашвал брутално униформени, притекли му се на помощ, научи BulNews.bg.
За дейностите си П.Н. бе изправен на подсъдимата пейка в районния съд в Бяла Слатина, където магистратите го наказаха с санкция в размер на 150 лв..
От документите по делото излиза наяве, че преди дни, на 20 април малко след 15 часа, момчето е аварирало с „ Алфа “-та си до каменния мост в Бяла Слатина. На мястото скоро по-късно пристигнали униформени, към които младежът неизвестно за какво се нахвърлил незабавно със закани и обидни думи. След като ченгетата слезли от патрулката, младежът почнал да им крещи: „ ще те изям, ще те пребия, ще те унищожа “, „ Аз от дълго време те очаквам, ти повече няма да си жив “. По думите на униформените П.Н. в това време буйствал и блъскал с глава и крайници вратата на полицейския автомобил. Униформените се усъмнили, че момчето е под въздействието на опиати или наркотично вещество. В същото време на моста спрял „ Мерцедес “, от който слязла руса жена и почнала да вика, „ за какво биете синът ми “. От думите на служителите на реда излиза наяве, че по-късно дамата се доближила до сина си и почнала да приказва с него да спре, че ще стане по-лошо.
Заради агресивното му държание униформените му поставили белезници и го откарали в районното ръководство, където младежът траял да сипе закани: „ Къв си ти бе? Такива като тебе знаеш ли какво ги върша? Слизай долу да те оправя. Ти си злощастник “.
Показания в съда дала и майката на младежа, която обяснила, че инцидентно минавала по каменния мост и видяла по какъв начин синът й бил клекнал с тил към служителя на реда, който се бил нахвърлил върху него. Тя видяла по какъв начин униформеният го ритал в краката. Според дамата, до момента в който е била там синът й не е отправял закани и обидни думи или други непристойни дейности.
Справка в полицията пък посочила, че против младежа има голям брой заявителски материала и полицейски регистрации, в това число и влезнали в действие няколко присъди. Оказва се, че младежът е конфликтна персона, систематичен извършител и не се употребил с положително име в обществото.
След чуване на показанията и разглеждане на доказателствата магистратите решили да санкционират младежа по указа за дребно безчинство единствено с парична глоба от 150 лв..
Решението предстои на обжалване пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР