Младеж от джебелско село се озова в полицейския арест за

...
Младеж от джебелско село се озова в полицейския арест за
Коментари Харесай

Епидемия: Дрогират се и сядат зад волана

Младеж от джебелско село се озова в полицейския арест за владеене на опиати. Той е бил заловен в петък на ул. „ Калина “ в Столипиново. Тогава патрул на Шесто районно управление (на МВР) засякъл 21-годишния да носи в себе си четири пакетчета с марихуана.

В различен случай 31-годишен пловдивчанин беше арестуван, защото седнал дрогиран зад кормилото на лек автомобил „ Пежо “. Проверката била осъществена към 9 часа в четвъртък заран, на бул. „ Найчо Цанов “. След като мил чекът реагирал позитивно, били подхванати процесуални дейности на адреса на мъжа, от където чиновниците иззели пакет с марихуана.

Други четирима водачи под влияние на опиати били засечени в границите на осъществения надзор за сигурност на придвижването от петък до неделя. Трима от тях, на 20, 27 и 40 години, управлявали в несъответстващо положение колите си на ул. „ Ландос “ и на ул. „ Любен Каравелов “ в Пловдив. С сходно нарушаване в село Три водици бил и 27-годишен. Срещу всички причинители са взети 24-часови полицейски ограничения за неотклонение.

Образувани са бързи производства
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР