Младеж на 22 години, но с богат опит в кражбите,

...
Младеж на 22 години, но с богат опит в кражбите,
Коментари Харесай

Младеж и хлапак обраха два пъти за една нощ дядо от монтанско село, хванаха ги

Младеж на 22 години, само че с богат опит в кражбите, и 12-годишно момче нападнаха два пъти за една нощ възрастен мъж в монтанското село Септемврийци, оповестиха от полицията. Обирджиите отмъкнали храната от къщата и били стопанина, с цел да им даде парите си.
Извършителите на нападението са разкрити, като 22-годишният юноша е арестуван. Престъплението е станало в края на предходната седмица. 84-годишният К. М. към този момент си бил лежащ, когато крадците се вмъкнали в дома му. Старецът чул апашитеда тършуват из стаите, само че от боязън не реагирал. Неканените посетители прибрали кавото намерили за ястие в къщата и изчезнали. След час обаче се върнали и по-големият се нахвърлил с юмруци и ритници против дядото, до момента в който му крещял незабавно да даде парите си.
Уплашен до гибел той едвам обяснил, че няма пари. Обирджиите претърсили къщата, само че не разкрили нищо и си тръгнали. На сутринта дядото подал сигнал на полицията и почнало търсене на бандитите. Така били хванати 22-годишният В. Д. и 12-годиният М. А., като по-големият бил арестуван в ареста.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР