Младеж на 21 години твърди, че по погрешка му е

...
Младеж на 21 години твърди, че по погрешка му е
Коментари Харесай

Забраниха на мъж да лети с easyJet заради името му

Младеж на 21 години твърди, че по простъпка му е неразрешено да лети с easyJet поради името му. Кийрън Харис от Чешър е трябвало да лети до Аликанте на 25 май с нискотарифния транспортьор, откакто е направил резервацията месец по-рано, съобщаваMirror.

Въпреки товаавиокомпанията се свързала с него в деня преди полета от Ливърпул, с цел да му каже, че му е неразрешено да се качи на борда, „ заради разрушително държание “ и че той в действителност е получил „ 10-годишна глоба за възбрана за полети “ от превозвача, продължаваща до 15.03.2031 година.

Харис твърди, че easyJet го е объркала с мъж, който има същото име и рождена дата като него, и е наказан на 12 седмици затвор, откакто се е „ държал нападателно и обидно “ по време на полет през 2021 година

Харис описа предMirror, че казусът в последна сметка е позволен, откакто самолетната компания е поискала фотография на паспорта му, с цел да удостовери самоличността му.

Той добави, че това „ необикновено стресиращото “ прекарване е понижило вероятността да пътува с easyJet за в бъдеще.

Говорител на компанията съобщи предThe ​​Independent:

„ Много съжаляваме, че господин Харис беше погрешно известен, че не може да лети с нас.Взехме това решение добросъвестно, така катоХарис има същото име и дата на раждане и летеше от същия район на Обединеното кралство като пасажер, който преди този момент бяхме забранили да лети поради сериознинарушения на борда. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР