Младеж на 21 години твърди, че е бил пребит по

...
Младеж на 21 години твърди, че е бил пребит по
Коментари Харесай

Младеж обвини полицаи в побой

Младеж на 21 години твърди, че е бил пребит по време на арест. Случаят е от Оряхово и се проверява. Близките на пострадалия търсят публичност, тъй като се притесняват, че казусът ще бъде потулен.

Полицията е извикана поради сборичкване по време на събора в село Лесковец.

Бяхме седнали там, пиехме и се веселихме. Аз бях гол до кръста. С въпросния Георги се сдърпахме, очевидно съм го напсувал. Момчето ми удари един шамар”, споделя пострадалият Ивелин Антонов пред bTV.

След разправията удареният Ивелин Антонов е задържан за 24 часа. Той демонстрира белезите по тялото си и твърди, че не са от багра в селското заведение, а от униформените.

По думите му, те го хвърлили в патрулката и му блъснали единия крайник с вратата.

По пътя за Оряхово колата спряла. Служителите на реда го извадили от нея, по-късно единият служител на реда му опънал белезниците обратно, а другият почнал да го удря с тъп предмет.

На другия ден на младежа е връчен акт за липса на персонална карта и различен документ, съгласно който у него е открит канабис. Това е за заплашване поради побоя, който му е нанесен, считат близки на момчето.

Според заключението на правосъдния доктор Ивелин е обичай с палка или бухалка по цялото тяло. От полицията в Оряхово отхвърлиха коментар, тъй като по случая се правила инспекция. „ Ще има ли отмъщение за тези хора? Това служители на реда ли са или боксьори”, пита яростно Ивелин.

Проверката ще завърши в края на септември.

А потърпевшият и фамилията му ще си търсят правата в съда. За случая е известен и основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР